"Edep yahu Başkan!"

"Edep yahu Başkan!"

Gerçek Haberci'nin başarılı ve gizemli köşe yazarı 'Delinin Zoru' yazdı

Es Selamın Aleyküm Sevgili Delisever Dostlar..

Öncelikle hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun. İmkânı olup kurban kesenlerin kurbanı inşallah Allah katında kabul olur. Sırat'ta sizi taşır Sevgili Deliseverler.

Sevgili Delidostları, malumunuz Ramazan ayı, Ramazan ve Kurban Bayramları yoksulların sevindirildiği önemli günlerdir. Hele Peygamber Efendimiz(SAV)'in en önemli sünnetlerinden biri de çocukları sevindirmektir. Bu konuda yüzlerce hadis vardır.

Dinimize göre fakir olmayan insanların yapabileceği en önemli hayırların başında fakirleri hele de kimsesiz ya da fakir çocukları sevindirmektir. Mümkün olduğunca sağlıklı iken ve durumunuz kendinize yetiyor ve artıyorsa fakir bir çocuğu sevindirmek ise, adam olana en büyük ibadettir. Ama bu iyiliği yaparken Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa(SAV)nın dediği gibi "sağ elin verdiğini, sol el görmemeli" sözüne uygun riayet etmeliyiz.

Sait Bey bu mu iyilik anlayışınız?

Sevgili Deli sever dostlarım, şimdi bunu neden anlattığıma geleyim. Sayın Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş Bey, Kurban Bayramı öncesi fakirleri sevindirmiş ve bunla ilgili fotoğrafları sosyal medya hesaplarından; "Unutmayın her çocuk bayramlık sever!!! Bayram en çok çocukların bayramıdır. Bu düşünce ile yola çıkarak bu bayramda ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giydirdik. Gözlerindeki mutluluk her şeye bedel.  Bayramınız Kutlu olsun çocuklar..." demiş. Sayın Sait Başdaş, çocukları kendine göre sevindirmiş sevindirmesine de, fotoğraflarını da paylaşarak çocukları alenen deşifre edip rencide olmalarına sebep olmuş.

 

5f1d75ba-a1d8-4575-b346-01046a852065.jpg
Not: Sayın Başdaş'ın yüzleri açık olarak paylaştığı fotoğrafı çocuklar ve ihtiyaç sahipleri rencide edilmesin diye tarafımızdan kapatılmıştır.

Sayın Başkan yere batsın böyle bir iyilik. Her fırsatta muhafazakar mütedeyyin yapınız ile toplum önündesiniz. Gönderdiğiniz Cuma ve Bayram mesajlarınızda Peygamber Efendimizin yolunda olduğunuzu belirten hadisler sözler yağdırıyorsunuz. Ama Sevgili Peygamberimizin en hassas olduğu iki konu olan "çocukları sevindirmek, yardımların ve yapılan hayrın gizliliği" konusunda nedense bu yolu terk edivermişsiniz. Bayram çocuk sevindirmeye yaramalı, ego şişirmeye değil Sayın Başkan. Edep yahu Başkan!..

Hele de hakkınızda "koltuğa oturduktan sonra değişti" hatta ve hatta "bazı partilere küfür etti" diye bir iddialar varken daha dikkatli olacağınız umarken bu yaptığınız, "ayıptır, günahtır, yazıktır."

Ne oldu Sözleriniz?

Sevgili Delidostları... Sayın Başkan göreve gelmeden önce kendisinin eğitim durumu öne sürülerek muhalefet yapılmıştı. Sayın Başkan o zaman bu handikabı "Partiye yakışacak bir bina" vaadi ile savurmuş. Hatta ve hatta bu çerçevede yönetime alacaklarından "bina alımı için bağış" topladığı ileri sürülmüştü. Delisever dostlarımın elçisi olarak sormak isterim "Ne oldu parti binası mevzusu? Bunun için toplanan paralar ne oldu?"

Bu arada makama gelir gelmez arabanızı değiştirmişsiniz. Allah daha daha iyilerini nasip etsin. Hatta gözü olanın gözü çıksın. Partililerimiz araba değişimi konusundaki bu hızınızı parti binası içinde bekliyor. Naçizane deli aklımla hatırlatayım istedim!..

Hepinizi yüce Yaradan'a emanetsiniz Sevgili Deli Dostları...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.