Ednan Arslan:  Ekonomi ve işsizlik en temel sorun

Ednan Arslan: Ekonomi ve işsizlik en temel sorun

‘Sorunu Biliyoruz, Çözeceğiz’ teması ile Batman'da esnafı dinleyen CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, "Ülkemizin genelinde hangi sorun ve sıkıntılar yaşanıyorsa Batman’da da aynı sorun ve sıkıntılar yaşanmakta. Ekonomi ve işsizlik en temel sorun" dedi.

‘Sorunu Biliyoruz, Çözeceğiz’ teması ile Batman ilinde yaptıkları ilk günkü saha çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ‘Ülkemizin genelinde hangi sorun ve sıkıntılar yaşanıyorsa Batman’da da aynı sorun ve sıkıntılar yaşanmakta. Ekonomi ve işsizlik en temel sorun.’ diye konuştu. Merkezde karşılaştıkları bir işporta satıcısı vatandaşın söylediklerini aktaran Arslan, vatandaşımız, ‘3 gündür siftah yapmadığını, 4 çocuk okuttuğunu, evinin kira olduğunu, perişan olduklarını, buna karşın Suriyelilere yapılan maddi desteklere duyduğu öfkeyle, göndermiyorlarsa, kendi halkı aç dururken onlara yardım etmeyi kessin, Türkiye halkı hepsi aç diyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdiğini ama bir daha mümkün değil’ sözlerini paylaştı.

BİRİNCİ GÜN 70 ÇALIŞAN ÜYE OLDU

4 gün sürecek Batman saha çalışmasında Manisa Milletvekili Sayın Bekir Başevirgen ile birlikte, Batman il Başkanı Sayın Hüseyin Yaşar’ın planladığı saha çalışmasının ilk gününde yaptıkları ziyaretleri de aktaran Arslan, “İlk gün Özgür Tekstil isminde bir üretim atölyesini ziyaretle başladık. Firmada emek ve alın teri döken 70 çalışan Sayın Genel Başkan’ımızın 'her alanda ve herkes için adalet istiyorsanız bize katılın’ çağrısına duydukları güvenle CHP üyesi olmak istediklerini ifade ettiler. Ziyaretimiz esnasında firmanın 70 çalışanına CHP rozeti takarak üyeliklerini gerçekleştirdik. Devamında ise Batman Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Batman Ziraat Odasını, Batman Petrol İş Sendikasını, TMMOB Batman İl Temsilciliğini, Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği'ni (TEKSİAD) ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında kurum kuruluş yetkileriyle büyük bir içtenlikle ülke ve bölge gündemine ilişkin sorun ve sıkıntıları ele aldık. CHP olarak ortaya koyduğumuz çözüm önerilerimizi paylaştık.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.