Edremitli Kadın Yazar Romanlarıyla Ses Getirecek!

Edremitli Kadın Yazar Romanlarıyla Ses Getirecek!

Okudu..Kariyer Yaptı..Evlendi Çocuk ve Roman Yazdı!..

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşayan ve ülkemizin başarılı kadın yazarlarından olan Gülçin Özbek Kuyumcu, okur ile yazarları buluşturan sosyal ağ wattpad üzerinde paylaştığı kısa hikayelerin gerçek hayattan kesitler olması, yaşanmışlıkları roman tadında yazması yazarı 2015 yılında müptela yayınlarından hayallerini süsleyen "Geçmişin Gölgesinde" adlı ilk basılı eserine kavuşturdu.

 Başarılı yazar Gülçin Özbek Kuyumcu, Müptela Yayınları'ndan 2015 yılında çıkan "Geçmişin Gölgesinde" adlı kitabının geniş yankı uyandırması sonrası 2017 baharında Kayıp bir geçmiş... Puslu bir gelecek... Karanlığa hapsolmuş umutlar...Bir yangınla başladı her şey..Dedi ve "Gecenin Ruhu" adlı ikinci kitabını okuyucusuyla buluşturdu.

 Geçmişin Gölgesinde adlı eseri gibi "Gecenin Ruhu" romanını da Müptela Yayınları'ndan çıkardı. İnternet kitap satış siteleri olmak üzere seçkin kitapevlerinin raflarında okuyucusuyla buluştu. Başarılı yazar Gülçin Özbek Kuyumcu ilk kitabında olduğu gibi ikinci romanında da her hangi bir basın, pr çalışması yapmamasına rağmen katıldığı kitap fuarlarında ve imza günlerinde yoğun bir okuyucu kitlesiyle buluşmakta.

 Balıkesir'in Edremit ilçesesinde yaşayan ülkemizin başarılı kadın yazarlarından Gülçin Özbek Kuyumcu, Kurban Bayramı sonrası İstanbul başta olmak üzere birçok kentte yapılacak olan imza günleriyle okuyucusuyla buluşacak. Okumaya doyamayacağınız,okurken büyük keyif alacağınız sürükleyici "Geçmişin Gölgesinde" ve "Gecenin Ruhu" adlı romanlara internet kitap satış siteleri ve kitapevlerinden ulaşabilirsiniz.

Türk Kadının Güçlü Temsilcilerinden Başarılı Yazar Gülçin Özbek Kuyumcu'nun Yayınlanan İki Kitabının Kısa Özetleri

 "Geçmişin Gölgesinde"Adlı Romanın Kısa Özeti:

"...Geçmişinizden, geçmişinizdekilerden ve köklerinizden gelen karanlık bir mutsuzluğun altında eziliyorsanız güneşin varlığına inanabilir misiniz? Peki ya aşkları yüzünden lanetlendiğini düşündüğünüz bir aileniz varsa, hiç korkmadan aşkın kollarına bırakabilir misiniz kendinizi? Geçmişin Gölgesinde kalmayı kabul etmek ya da ışığın peşinden koşmak arasında kalan Lena ile gerçek aşkı ilk kez bulan ve kaybetmemek için her şeyi yapabilecek Lucas’ın hikâyesi bazen bir peri masalına bazen de bir kâbusa dönüşüyor. Lena ve Lucas’ın yolculuğunda; isimleri “ışık” anlamına gelen bu kadın ve adamın birbirlerini bulmaları ile başlayan öykülerine şahit olacak, gölgeyi yaratan ve yok eden ışığın nerede saklı olduğunu göreceksiniz..."

 "Gecenin Ruhu" Adlı Son Romanın Kısa Özeti:

Kayıp bir geçmiş... Puslu bir gelecek... Karanlığa hapsolmuş umutlar...
Bir yangınla başladı her şey.

Bir adamın hırsları uğruna gözünü kırpmadan yok ettiği hayatların tam ortasında büyümüş, sahip olduğu her şeyden mahrum kalmıştı Sare. Ona uzanan güçlü bir elle hayata yeniden tutunurken, bu elin ona hem umudu hem de aşkı getireceğinden habersizdi.

 Ve bir gece...

Karanlıklar içinde bir adamla kesişti yolu. “Benimsin!” diyerek sahiplenen, “Ben hep senindim!” diyerek varlığını adayan, gözlerinde yıldızların parıltılarını, içinde gecenin ruhunu taşıyan bir adam...

Gecenin Ruhu ile önce acının tam kalbine inecek, gizemli yollardan geçecek ve gece, güne dönerken her şeye rağmen hayatın yaşamaya değer olduğuna inanacaksınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.