Efeler Kültür ve Sanat Evi Öğrencilerinin Sinema Heyecanı

Efeler Kültür ve Sanat Evi Öğrencilerinin Sinema Heyecanı

T.C. Efeler Belediyesi Ata ve Kızılcaköy Mahallerindeki Kültür ve Sanat Evlerinde eğitim gören 50 öğrenci yarıyıl tatilinde sinema heyecanı yaşadı. 

T.C. Efeler Belediyesi'nin mahallelerde açtığı kültür ve sanat evleri, 7'den 70'e herkese hitap eden kursları ve artan öğrenci sayıları ile hizmet vermeye devam ediyor. Kursların yanı sıra çeşitli sosyal faaliyetlere gönüllerince eğlenen  minik öğrenciler bu kez sinemaya gitti. Kızılcaköy ve Ata Mahallelerinde bulunan kültür sanat evlerindeki 50 öğrenci Forum Aydın AVM içerisindeki Cinemaximum'da gösterimde olan 'Moana' isimli çizgi-filmine gitti. Öğrencilerden bazıları ilk defa sinemaya gitmenin heyecanını yaşarken tüm öğrenciler eğlenceli saatler geçirdiler. 

SİNEMA SONRASI BAŞKAN ÖZAKCAN'I ZİYARET ETTİLER
Sinema sonrasında T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan'ı ziyaret eden minikler, Özakcan'a teşekkür ettiler. Öğrenciler ile kültür ve sanat evlerinde yaptıkları çalışmalar hakkında uzun süre sohbet eden Başkan Özakcan, ziyaret sonrasında ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün kitaplarından çocuklara armağan ederek uğurladı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.