Efes Odeon’da Boulanger Trio konseri

Efes Odeon’da Boulanger Trio konseri

33. Uluslararası İzmir Festivali, 18 Haziran 2019 Salı günü Efes Odeon’da  yapılacak “Boulanger Trio” konseri ile devam ediyor.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Uluslararası İzmir Festivali, 18 Haziran 2019 Salı günü Efes Odeon’da  yapılacak “Boulanger Trio” konseri ile devam ediyor. İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile yapılacak konser, saat 21.00’de başlayacak.

Dünyanın en prestijli konser salonlarında sahneye çıkan, festivallerin aranan konuğu Boulanger Trio,  klasik ve romantik döneme ait eserlerine ek olarak, çağdaş müziğe bağlılıklarını da repertuarının odak noktasında tutuyor. 

  Karla Haltenwanger (piyano), Birgit Erz (keman) ve Ilona Kindt (çello)’dan uluşan Trio,  Clara Schumann, Paul Juon ve Antonin Dvorak’ın eserlerini çalacağı konserin biletleri Biletix’den alınabilir. Konseri izlemek isteyen İzmirliler için İzmir Büyükşehir Belediyesi özel otobüs kaldıracak. Sabancı Kültür Sarayı deniz tarafından saat 18.00-18.30 arasında (doldukça) hareket edecek otobüsler ücretsiz kullanabilecek. Dönüşte de yolcular ücretsiz olarak Sabancı Kültür Sarayı önüne bırakılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.