Efes Opera ve Bale Festivali'nde Genç Opera Yıldızları sahne alacak!

Efes Opera ve Bale Festivali'nde Genç Opera Yıldızları sahne alacak!

Ülkemizin yanı sıra yurt dışında da başarılarını sürdüren genç opera solistlerinin katılımıyla sunulacak olan Genç Opera Yıldızları Konseri, Antik Efes kenti Celsus Kütüphanesi’nin büyülü atmosferini süsleyecek

2. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali kapsamında 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 21.00’da Genç Opera Yıldızları Konseri gerçekleştirilecek. Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşliğinde sunulacak olan konserin solistleri şunlar: Sopranolar Ekin Su Paker ve Melis Sağlam, mezzosoprano Ezgi Karakaya, kontrtenor Tolga Siner, tenor Emre Akkuş ve basbariton Murat Göçken. 

Genç Opera Yıldızları Konseri’nde; W. A. Mozart, C. Gounod, G. Verdi, A. Dvorak, G. Puccini, P. Mascagni, G. F. Handel ve G. Donizetti’nin operalarından bölümler seslendirilecek.  Beş etkinliğin yer aldığı 2. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali, 31 Ağustos’taki Genç Opera Yıldızları Konseri’nin ardından 3 Eylül’de Bornova Kültür ve Sanat Merkezi’nde sunulacak olan La Traviata operası prömiyeri ile sonlanacak. 

2. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali biletleri, www.biletiva.com internet sitesinde,  İzmir’de Elhamra gişesinde, Bornova Kültür ve Sanat Merkezi gişesinde, Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Selçuk Efes antik kent girişinde ve Kuşadası Kervansaray’da satılmaktadır. 

2. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali, Selçuk Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, Türkerler Mahall Bomonti, Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Çeşme Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleştirilmektedir.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.