Efes Selçuk Belediyesi "Anadolu'da Felsefe" yolculuğuna çıkıyor

Efes Selçuk Belediyesi "Anadolu'da Felsefe" yolculuğuna çıkıyor

Efes Selçuk Belediyesi, felsefe severler için 'Anadolu'da Felsefe: Dünü ve Bugününden Seçmeler' temalı bir etkinlik gerçekleştirecek.

MEDYA EGE - Efes Selçuk Belediyesi ve Türkiye Felsefe Kurumu iş birliğinde, 3. Herakleitos Felsefe Günleri - 8. Anadolu'da Felsefeye Yolculuk kapsamında "Anadolu'da Felsefe: Dünü ve Bugününden Seçmeler" temalı bir etkinlik düzenlenecek.

Efes Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu'nda, 20-21 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliğe, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi, Prof. Dr. Berfin Kart Tepe, Prof. Dr. Yusuf Örnek, Prof. Dr. Cemal Güzel, Prof. Dr. Sevgi Şahintürk, Prof. Dr. Hatice Nur Erkızan, Prof. Dr. Harun Tepe, Prof. Dr. Ahu Tunçel Önkal, Prof. Dr. Kurtul Gülenç, Dr. Nermin Yavlal, Zeynep Altıok Akatlı, İbrahim Depe, Nuran Direk ve Belgin Önal konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

Efes Selçuk Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Efes Selçuk Belediyesi ve Türkiye Felsefe Kurumu'nun ortaklaşa düzenlediği 3. Herakleitos Felsefe Günleri - 8. Anadolu'da Felsefeye Yolculuk - 'Anadolu'da Felsefe: Dünü ve Bugününden Seçmeler' temasıyla 20-21 Kasım tarihlerinde Efes Selçuk Belediyesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Tüm felsefe severleri ve halkımızı bekliyoruz. Ayrıca yüzyılın yaşayan tek kadın filozofu olan Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi iki gün boyunca bizlerle olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Etkinlik programı ise şu şekilde:

f-o9erea0aalacx-1.jpg

f-o9emmwwaae-3y-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.