Efes Selçuk Belediyesi, yenileme çalışmalarına devam ediyor

Efes Selçuk Belediyesi, yenileme çalışmalarına devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz sezonu hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiklerini açıklayan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Her işimizi severek yapıyoruz. Çünkü bu kenti çok seviyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Efes Selçuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yenileme çalışmalarına hız kazandırdı. Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının ardından bozulan yolları tamir eden ekipler, Pamucak Sahili Büfe ve Rekreasyon Alanı ile Uğur Mumcu Sevgi Yolu çalışmalarına da devam ediyor.

fseito3xeaid2yk.jpg

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, devam eden çalışmalara ilişkin paylaşımında "Hayatın bize öğrettikleri: yokluk içinde bile olsak çalışmak, çaresizlikte çare bulmak, didişmekle zaman harcamak yerine daha çok iş üretmek için çaba sarf etmek. Her işimizi severek yapıyoruz. Çünkü bu kenti çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

780x411-chp-izmir-selcukbelediye-baskan-adayi-filiz-ceritoglu-sengel-kimdir-filiz-ceritoglu-sengel-nereli-1553962871788.jpg

fseito-wqaewyal.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.