Efes Selçuk Belediyesi'nden çocuklara Yarıyıl Çocuk Şenliği

Efes Selçuk Belediyesi'nden çocuklara Yarıyıl Çocuk Şenliği

Efes Selçuk Belediyesi okulların yarıyıl tatilinin başlaması sebebiyle 23- 26 Ocak tarihleri arasında Çocuk Şenliği düzenliyor.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek Yarıyıl Çocuk Şenliği‘nde, lunapark, atlı karınca, şişme oyun parkı, planetaryum, drama oyunları, hava akrobasi gösterisi, çocuk diskosu, sihirbaz gibi etkinlikler çocukları bekliyor. Yarıyıl Çocuk Şenliği ile kentte yaşayan çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmesi amaçlanıyor. Pazar yerinde düzenlenecek olan Yarıyıl Çocuk Şenliği ile ilgili ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

b513a187-98b0-46f1-8bb3-e2cb08464fdc.jpg

Efes Selçuk Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği Yarıyıl Çocuk Şenliği, pazar yerinde ücretsiz olarak eğlenceli aktivitelerle birlikte gerçekleştirilecek.

Çocukların mutlu ve keyifli zaman geçirmelerini her zaman önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Her zaman söylediğimiz bir şey var; “Çocuklarımız mutluysa biz de muyluyuz”. Yarıyıl tatili gelmişken çocuklarımıza şenlikle bir karne hediyesi vermek istedik. Tüm çocuklarımızı 23- 26 Ocak tarihleri arasında düzenlediğimiz Yarıyıl Çocuk Şenliğimize bekliyoruz” dedi.

9ab9fb8b-5f9d-4c0f-9783-c1919cecd685.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.