Efes Selçuk Belediyesi’nin spor kulüplerine desteği sürüyor

Efes Selçuk Belediyesi’nin spor kulüplerine desteği sürüyor

Efes Selçuk Belediyesi kent genelinde spora ve spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kentin en eski spor kulübü Selçuk Efes Spor Kulübü oyuncularıyla antrenman öncesi bir araya geldi.

Çocukların ve gençlerin spor ile iç içe olmaları ve kentte başarılı sporcular yetişmesi için Efes Selçuk Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Spor Birimi Sorumlusu Ersin Değişmez; “Efes Selçuk Belediyesi olarak spor kulüplerinin müsabakalara katılmasında araç desteği sağlamaktayız. Sezon boyunca Selçuk Efes Spor, Çamlık Spor, Gençlik Spor ve diğer branşlarda mücadele eden takımlarımıza, kulüplerimize bütün müsabakalarda araç desteği sağladık. Ayrıca spor kulüplerimize malzeme desteğimiz devam etmektedir. Tüm kulüplerimize top, forma ve antrenman malzemeleri desteği veriyoruz. Bugün de burada Efes Selçuk’un en eski spor kulübü olan 1943 yılında kurulmuş Efes Spor oyuncularına futbol topu ve 120 adet forma dağıttık. Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’in katılımıyla bugün sağlanan malzeme desteğinin yanı sıra aynı zamanda Eftal Doğru Spor Tesisimizin yenileme çalışmaları devam ediyor. Kentimizdeki spor kulüplerimize desteklerimiz devam edecektir. Ayrıca belediyemizin desteği ile Efes Salon Sporları Kulübü’nü kuruldu. Bu kulübümüzün de voleybol ve basketbolda müsabakalara katılıp Efes Selçuk’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

ser-7488.jpg

Selçuk Efes Spor Kulübü Antrenörü Serdar Cihanger Efes Selçuklu yeni sporcular yetiştirmek istediklerini belirterek; “Yıllarca Efes Spor ’da top oynadım. Şimdi öğrencilerimize bir şeyler öğretmek için çalışıyoruz. Her şey güzel gidiyor. Gelecek nesillere başarılı sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Bunun için Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’e ve Efes Selçuk Belediyesi’ne ulaşım ve malzeme desteği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

serdar-cihanger.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.