Efes Selçuk, yeni yıla anlamlı etkinliklerle girdi

Efes Selçuk, yeni yıla anlamlı etkinliklerle girdi

Efes Selçuk'u günler öncesinden yeni yıl coşkusu sararken;  Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de yılbaşı mesaisine başlamıştı.

Huzurevi sakinlerini ziyaret eden, çocukların dileklerini gerçekleştiren Başkan Sengel çalışanlarıyla da bir araya geldi.   23 Nisan’da kendisiyle buluşmayı dileyen çocukları da makamında ağırlayarak;  çocukların Efes Selçuk’a dair istek ve projelerini dinleyen Başkan Sengel ayrıca kendi seslendirdiği filmle de sosyal medyadan Efes Selçuklular’ın yeni yılını kutladı. 

3-053.jpeg

Efes Selçuk’ta 31 Aralık günü  kentin sokakları  Yeni Yıl Bandosu ile renklendi. Yeni yıl bandosunun eşliğinde gerçekleşen dans gösterileri büyük ilgi gördü.  Carpouza Cafe önünde devam eden gösterilerin ardından kar atışı etkinliği  Efes Selçuklular’ı bir kez daha eğlendirdi. 

7-009.jpeg

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel yılbaşı akşamında da vatandaşlarla bir aradaydı. Başkan Sengel, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Jandarma Komutanlığını, taksi durağını, otogarı ve itfaiye çalışanlarını ziyaret ederek yılbaşı gecesi görevi başında olanların da yeni yılını kutladı. 
8-004.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.