EFES SELÇUKLU GENÇLER, 19 MAYIS GÖSTERİLERİNDE FARK YARATTI

EFES SELÇUKLU GENÇLER, 19 MAYIS GÖSTERİLERİNDE FARK YARATTI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Selçuk Zuhal Fitness Cimnastik spor kulübü ile Borsa İstanbul Şehit Halisdemir Anadolu Lisesi'nin birleşmesiyle harika bir performans ortaya çıktı. Gençler, ayakta alkışlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Efes Selçuk'ta da gururla kutlandı. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler tören alanında devam etti. Törene İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, protokol üyeleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan buradaki kutlama programı, öğrencilerin şiir okuması, spor ve halk oyunları gibi çeşitli gösterilerin sunumu ile devam ederken, muhteşem bir final sahnesi tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

fca0926c-f1ba-467d-a227-97bd2afa59a9.jpg

Selçuk Zuhal Fitness Cimnastik Spor Kulübü ve Borsa İstanbul Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları gösteri renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler, hep bir anda kısa koreografiler şeklinde önce 1919 yazdılar, daha sonra Genç, Zeki, Atik ve Ata yazdılar. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk ve Tük Bayrağını saran meşaleler ışığında gururla son buldu .

81e31e38-50d0-4e62-a935-621e1366058f.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.