Efes Selçuklu kadınlar 'Biz Bize' gezileri ile sosyalleşiyor

Efes Selçuklu kadınlar 'Biz Bize' gezileri ile sosyalleşiyor

Efes Selçuk Belediyesi'nin düzenlediği "Biz Bize" gezileri kapsamında Efes Selçuklu kadınlar; Ödemiş, Birgi ve Gölcük'ü gezdi.

Efes Selçuk Belediyesi'nin sosyal sorumluluk ve kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Biz Bize" gezilerine katılan kadınların mutlulukları yüzlerine yansıdı. Son olarak 90 Efes Selçuklu kadının katılımıyla Ödemiş, Birgi ve Gölcük'e düzenlenen gezide kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, gezdikleri destinasyonun doğası ve tarihi güzellikleri hakkında uzman rehber eşliğinde bilgi alma fırsatı buldular.

whatsapp-image-2023-09-22-at-17-18-04.jpeg

Daha önce düzenlenen Tire ve Urla gezilerinin ardından Ödemiş’e yolculuk yapan kadınlar, kentteki gezilerini tamamladıktan sonra tarihi güzellikleriyle ünlü Birgi'ye hareket ettiler. Gezi güzergâhı boyunca rehberden bilgi alan Efes Selçuklu kadınlar son olarak Gölcük'ü gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirme ve yeni arkadaş grubu oluşturma şansı buldular.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentte yaşayan kadınların yaşamlarında olumlu değişiklikler yaratmak, sosyal hayata katılımlarını arttırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Biz Bize gezileri kapsamında Ödemiş’in yanı sıra Tire ve Urla’ya düzenlenen gezilere toplam 280 kadın katıldı.

Kültür ve sosyalleşmeyi bir arada sunan gezilere katılım gösteren kadınlar düzenlenen organizasyon sebebiyle kendilerini değerli hissettiklerini belirterek Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e teşekkür ettiler.

whatsapp-image-2023-09-22-at-17-18-05.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.