Efes Selçuk'ta Başkan Sengel'in büyük desteği üzerine!

Efes Selçuk'ta Başkan Sengel'in büyük desteği üzerine!

Medya Ege Gündemi: Efes Selçuk'ta Başkan Sengel'in büyük desteği üzerine!

Medya Ege olarak, Efes Selçuk Belediyesi’nden gelen haberi, noktasını, virgülüne dokunmadan koyduk.

Haberin Metni:

“Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 909 aileye toplam 727.200 TL tutarında yakacak fişi verildi.

Bu yıl hayata geçirilen yeni bir uygulama ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılan 800 TL tutarındaki fişlerle, ihtiyaç sahibi aileler anlaşmalı oduncular ile iletişime geçerek yakacak odunlarını temin edebilecekler.

Her zaman sosyal belediyecilik faaliyetlerine önem veren Efes Selçuk Belediyesi ayrıca yılın her döneminde Efeslim Kart ile sosyal dayanışmayı büyütmeye devam ediyor. Efeslim Kart’tan aracılığıyla 2022 yılı içerisinde devam eden süreçte 94 kişiye yemek kartı, 290 kişiye alışveriş kartı hizmeti veriliyor. Diğer yandan Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteği verilmeye de devam ediyor.”

whatsapp-image-2022-11-30-at-14-24-27-001.jpeg

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i ve ekibini kutlamak gerekiyor.

Kışa girerken Efes Selçuk’ta ihtiyaç sahibi olan aileleri belirleyerek, onların kışı bir nebze olsun daha geçirmeleri için çalışma içinde olmak, sosyal belediyeciliğin son noktası.

Efes Selçuk’ta bu ilk ve son sosyal hareket değil tabi ki.

Efes Selçuk’ta yazın ayrı, kışın ayrı, sıcak havada ayrı, soğuk havada ayrı her mevsimin özelliğine göre ve insanların her mevsim ihtiyaçlarına göre sosyal belediyecilik olarak yapılması gereken ne varsa o yapılıyor.

Efes Selçuk sınırları içinde yaşayanlar da yaptıkları doğru seçimin sonucunda seçtikleri doğru başkanları Filiz Ceritoğlu Sengel ile her daim mutlu olarak, her daim ihtiyaçları karşılanmış olarak, her daim birlik ve beraberlik içinde yaşamanın keyfini sürüyorlar.

Birlikte yaşamaktan, birlikte çalışmaktan, birlikte üretmekten çıkan sonuçta işte böyle bir şey oluyor.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve ekibini canı gönülden kutluyoruz.

Sosyal belediyecilikten yapılması gereken örnek çalışmalarının artarak, azimle, kararlılıkla devam ettirmesini diliyorum.

Efes Selçuk halkını da kutluyoruz.

Doğru seçim, doğru karar ve doğru Başkan Şengel’i buldukları için.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.