Efes Selçuk’ta iftar kartlarının dağıtımına başlandı!

Efes Selçuk’ta iftar kartlarının dağıtımına başlandı!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, anlaşmalı esnaflardan ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere verilen İftar Kartı Desteği'nin bu yıl da devam edeceğini ve kartların dağıtımına başlandığını açıkladı.

Nilda Altın- Efes Selçuk Belediyesi, esnaf, ihtiyaç sahibi yurttaşlar, öğrenciler, can dostlarımız sokak hayvanları olmak üzere her kesimden yaşama dokunan dayanışma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bu kapsamda hayata geçirilen İftar Kartı Desteği'nin bu yıl da süreceğini ve kartların dağıtımına başlandığını açıkladı.

saldiriya-ugrayan-selcuk-belediye-baskani-filiz-12569089-8962-amp.jpg

Başkan Sengel, konuya ilişkin paylaşımında "Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerimizin anlaşmalı esnaflarımızdan ihtiyaçlarını karşılaması için bu yıl da iftar kartlarımızı dağıtmaya başladık." ifadelerine yer verdi.

Belediye tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerinin İftar Kart’larına yüklenecek dayanışma bedelleri sayesinde ihtiyaç sahipleri anlaşmalı esnaflardan iftar yemeği ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Böylece Ramazan ayı boyunca hem esnafa destek olunacak hem de ihtiyaç sahiplerinin iftar yemekleri dayanışma ile karşılanacak.

fplj9tiwqaooawo.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.