Efes Selçuk’ta Rap Gecesi

Efes Selçuk’ta Rap Gecesi

EFEST 2021 hız kesmeden devam ediyor. “Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet” sloganıyla gerçekleştirilen EFEST’in ikinci gününde Efes Selçuklu gençlerin rap ve rock performansları yoğun ilgi gördü.

Efes Selçuk’un kurtuluşunun 99. Yılı sebebiyle düzenlenen EFEST’in ikinci günü Pamucak’ta kadınların katılımıyla düzenlenen EFEST Aerobik Atölyesi ile başladı. Efes Selçuklu kadınlar Fitness Milli Takım Sporcusu Derin Uygur ile birlikte Cimnastik, Zuhal Gülümser ile yoga yaptılar.

sel-3123.jpg

İstasyon Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Sahnesi ve Etkinlikleri, sokak sanatçılarının performansı ve yöresel lezzet tadımları da festivalin ikinci gününde de devam etti. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de yöresel lezzetler ve festival stantlarını gezdi.

sel-3235.jpg

Festival kapsamında düzenlenen bisiklet turunda Efes Selçuklu bisikletçiler Ahmet Ferahlı Parkı’ndan Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne kadar pedalladılar. Akşam saatlerinde Pazar Yeri Ana Sahnede Efes Selçuklu gençler yer aldı. Break Dans gösterisinin yanı sıra son günlerde “Gitme Kal” şarkısıyla başarı yakalayan Arteks sahne aldı.

sel-3934.jpg

Sidar Beyaz ve Mustafa Kepe’nin rap performanslarının ardından Efes Selçukluların yakından tanıdığı bir diğer isim Uğur Çakır sahne aldı. Sahneleri Efes Selçuk’un seslerine, yeteneklerine açan festivalin ikinci günü İlker Pehriz Band Konseri ile son buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.