Efes Selçuk'ta Toprak Okulu eğitimleri başlıyor

Efes Selçuk'ta Toprak Okulu eğitimleri başlıyor

Efes Selçuk’ta yeni bir tarımsal kalkınma hamlesi başlatan Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulunda tarımsal eğitimler yeniden başlıyor.

MEDYA EGE- 2 Haziran 2021 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde tarımsal eğitimler başlıyor.

72b9a3c47a328fcaf24722442a74dd971622659197.jpg

İklim krizi, gıda krizi ve ekonomik krizin dayattığı koşullara çözüm ihtiyacı sunulması yolunda çalışmalar yapılan Toprak Okulu eğitimleri ile Efes Selçuk başta olmak üzere çevre ilçelerden gelen çocuklara eğitimler verilerek çocukların toprakla buluşması sağlandı.

toprak-kutuphanesinden-ata-tohumlara-efes-tarlasi-yasam-koyu-acildi-1.jpg

Atatürk’ün Cumhuriyet Köyleri Projesi’nden ve Köy Enstitüleri’nden ilham alınarak hayata geçirilen Toprak Okulunda zeytin, nar, şeftali, ve mandarin ağacı budama eğitimi verilecek.
Eğitimler 10:00-17:00 arasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından "Efes Tarlası Yaşam Köyü Toprak Okulu'nda tarımsal eğitimler yeniden başlıyor. Bilgi ve İletişim için SELBİM: 444 8 892" ifadeleri ile çağrıda bulundu.

fgzzilgwiaqfkyj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.