EFQM Mükemmellik Modeli, Urla'ta tanıtıldı

EFQM Mükemmellik Modeli, Urla'ta tanıtıldı

Ege Bölgesi'nde Avrupa Kalite Standartı (EFQM) Sistemi'ne geçmek için ilk adımı atan Urla Belediyesi, personeline yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un da katıldığı toplantıda KalDer Ödül Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Saver, EFQM Mükemmellik Modeli'ni tanıtarak süreçler hakkında bilgi verdi. Aynı zamanda KalDer İzmir Şubesi yönetim kurulu üyeliğinde de bulunan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz Temmuz ayındaki imza töreninde "Türkiye'de bir çok kentin belediyesi EFQM modelini benimseyip standartlarını yükseltti. Bu konuda ilk harekete geçen belediye olduğumuz için son derece mutlu ve gururluyuz" ifadelerini kullanmıştı.

KIYMETLİ VE YOL GÖSTERİCİ

Urla Belediyesi'nde başlayan mükemmellik çalışmaları ile ilgili konuşan KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç, Urla Belediyesi'nin attığı adımın Ege Bölgesi'nde bir ilk olduğuna dikkat çekerek, ''Urla Belediyesi'nin çıktığı mükemmelliğe erişme yolu hem İzmir hem de Ege Bölgesi için büyük bir önem taşımakta. Mükemmellik modelinin yerel yönetimlerde uygulanmaya başlaması hizmet anlayışının da değişmesinde ve nitelik kazanmasında önemli bir rol oynayacak. Bu noktada Urla Belediyesi'nin üstlendiği rol modellik oldukça kıymetli ve yol gösterici'' dedi.

HEDEF AVRUPA MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un da bir KalDer gönüllüsü olmasının süreçlerin başarıya ulaşmasında büyük avantaj sağlayacağına değinen Kılıç, ''Ulusal kalite hareketi tamamen gönüllülük esasına dayanmakta. Biz de Urla Belediyesi'nin attığı bu adımda başarıya ulaşabilmesi için tüm gücümüzle yanlarında olacağız. Hedefimiz Urla Belediyesi'ne Avrupa Mükemmellik Ödülü'nü getirmek. Hem Urla Belediyesi'nin hem de KalDer İzmir Şubesi olarak bizim bu ödülü alacak kapasitemiz ve alt yapımız mevcut. Buradan başta Belediye Başkanı Burak Oğuz'a ve ekibine teşekkür ederek başarılar diliyorum'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum