Efsane Cuma,  perakende sektörünün yüzünü güldürdü

Efsane Cuma,  perakende sektörünün yüzünü güldürdü

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, cuma günü en çok satışı yapılan ürünlerin bebek bezi ve triko olduğunu belirtti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ‘Black Friday’ Türkiye’de ise ‘Efsane Cuma’, hafta sonunun da eklenmesi ile geride kaldı. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yaşanan indirim çılgınlığından neredeyse tüm vatandaşlar faydalandı. AVM’ler hafta içinin herhangi bir gününe oranla cuma günü 2 kat ziyaretçi ağırladı. 

isfanbul-avm-yonetim-direktoru-kemal-basturk-(15).jpg

“’Efsane Cuma’, birçok AVM de olduğu gibi İsfanbul’da da çok yoğun ilgi gördü”

İstanbul’un merkezinde olan, eğlence ve alışverişin başkenti mottosu ile ziyaretçilerini ağırlayan İsfanbul Alışveriş Merkezi, bu güne özel efsane indirimlere ev sahipliği yaptı. Özellikle yabancı markaların vitrinlerinde ciddi oranda indirimlerin görüldüğü AVM’de “Efsane Cuma” ya ilgi çok büyüktü. Bu hafta sonuna özel açıklamada bulunan İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, “Bu yıl “Efsane Cuma”, birçok AVM de olduğu gibi İsfanbul AVM’de de yoğun ilgi gördü. Kadınların, özellikle de gençlerin indirim rüzgarına yoğun ilgisi vardı. Tüm dünyayı etkisi altına alan bugünde AVM’mize normalin 2 katı ziyaretçi giriş yaptı. Özellikle uluslararası markaların sadece bu güne özel gerçek anlamlı indirimler yaptığına şahit olduk. Birçok markada ise cumartesi ve pazar günü de bu indirimler devam etti. Bunun yanı sıra sadece giyim mağazaları değil, temel ihtiyaç ürünlerinde de indirimler yapıldı. Örneğin; çay, kahve meyve gibi ürünlerde ciddi indirimler oldu ve çok talep gördü. Bebek bezi ve triko en çok satışı yapılan ürünler oldu. Açıkçası kış soğuklarının geç gelmesi nedeniyle perakendecilerin stoklarında bulunan kışlık kıyafet ve ayakkabı satışları da çok yüksekti. Üstelik indirimde beden bulma zorluğu çeken vatandaş, bu kez beden arayışına da girmek zorunda kalmadı”. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.