Efsane dansçılardan yeni yıla hızlı başlangıç

Efsane dansçılardan yeni yıla hızlı başlangıç

Muratpaşa Belediyesi’nin Yaşlı Evlerinde dansa tutkuyla bağlanan, Dünya ve Türkiye şampiyonluklarına adını yazdıran kıdemli Muratpaşa sakinleri, ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının 2. eleme turu heyecanı yaşıyor.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Ali Taran’ın jüri koltuğunda yer aldığı Türkiye’nin en sevilen yarışma programlarından ‘Yetenek Sizsiniz’de 63 yaşındaki Seracettin Tav ve 72 yaşındaki Türkan Nassl’ın performansıyla bir üst tura adını yazdıran Muratpaşa Belediyesi’nin “Efsaneler Dans Grubu’nda 2’nci tur heyecanı yaşanıyor. 
 

ÖNCE ANKARA
 

Yarışmanın 2’nci turuna daha kalabalık bir ekiple bambaşka bir koreografi üzerine çalışan kıdemli Muratpaşa sakinlerinin 2018 maratonu 13 Ocak’ta Ankara’dan başlayacak. Yetenek Sizsiniz yarışmasına 5 çiftle katılmaya hazırlanan ‘Efsaneler Dans Grubu’ eleme öncesinde, Ankara’da, Nesibe Aydın Kupası’nda yarışacak. Türkiye Dans Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada 8 çift sahne alacak. Ekip Ankara’da şampiyonanın ardından Yetenek Sizsiniz yarışmasına geçecek.  
 

BAŞKAN UYSAL BAŞARILAR DİLEDİ
 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yıla hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanan dansçılarla Falez 2 Park'ta bulunan Yaşlı Evi’nde biraraya geldi. Başkan Uysal, yaşam enerjileri, azimleri ve dansa yönelik tutkularıyla ekibin örnek gösterilecek, ilham alınacak bir niteliğe sahip olduğunu söyledi. Başkan Uysal, zorlu Ocak ayı öncesi dansçılara başarı dilekleri iletti.   
 

DÜNYA ŞAMPİYONU
 

Muratpaşa Belediyesi’nin bugün sayıları üçe ulaşan Yaşlı Evlerinde, üyelerinin verdiği isimle Gönül Bahçesi’nde dans dersleri yaklaşık 2 yıl önce başladı. Kıdemli kent sakinlerinin “Yapabilir miyiz, başarabilecek miyiz?” tedirginliğiyle katıldığı dersler zaman içinde hayatlarını değiştirdi. Önce, Belek’te düzenlenen şampiyonada sergiledikleri performansla Dünya Şampiyonu oldular. Ardından peşi sıra Türkiye şampiyonlukları geldi. Muratpaşa Belediyesi’nin ‘efsane’ dans takımı yeni çiftlerle her geçen gün büyürken eklenirken Yaşlı Evi, en genci 57 en yaşlısı 72 yaşında olan Türkiye’nin en iddialı dans takımı da ortaya çıktı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.