Efsane konsol Game Boy sahalara geri dönüyor

Efsane konsol Game Boy sahalara geri dönüyor

Nintendo, NES ve SNES Classic gibi bazı efsane konsollarını tekrar satışa çıkmıştı.

Bunun üzerine Game Boy’un da tekrar satışa sunulması bekleniyordu. Hyperkin söylentilere sessiz kalmadı ve efsane konsol Game Boy’un remake’ini piyasaya süreceğini açıkladı.


Şu anda geliştirme aşamasında olan ve Ultra Game Boy olarak adlandırılan konsol, klasik oyunların havasını bozmayacak şekilde geliştirilerek özel bir sürüm olarak karşımıza çıkacak. 

fft16_mf10596122.jpeg
Ultra Game Boy’un gövdesi alüminyumdan oluşuyor ve cihazın üzerindeki taşlı tasarım oluşacak çizikleri kolay kolay göstermiyor. Bu da Ultra Game Boy’u eski versiyonunda olduğu gibi uzun bir süre boyunca yeni gibi kullanabilmenizi sağlıyor.

Game Boy üzerinde yapılan geliştirmeler arasında arkadan aydınlatmalı bir LCD ekran bulunuyor. Ayrıca retro havasını yaşamak isteyen insanlar için cihazdaki yeni özellikler kapatılarak eski Game Boy’a benzer şekilde kullanılabiliyor. 


6 saatlik kullanım ömrü sunan batarya, USB-C girişi, çift stereo hoparlör cihazın yeni özellikleri arasında. Hyperkin, yeni Ultra Game Boy’u sonbaharda satışa sunmaya hazırlanıyor. Fiyat etiketininde 100 dolar’ın altında olması bekleniyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.