Efsane Milli futbolcu Tanju Çolak'a ait Arazide Ağaç Katliamı.

Efsane Milli futbolcu Tanju Çolak'a ait Arazide Ağaç Katliamı.

İstanbul’un yeşil alanları arasında kalan Tuzla’da gerçekleşen ağaç katliamına vatandaşlar tepkili. Tuzla’da marinaya yakın bölgede Erhan Sokak’taki bir parkta bulunan ağaçlar belediye ekipleri tarafından kesildi.

İddiaya göre kesilen ağaçların bulunduğu alan Tuzla Belediyesi tarafından eski futbolcu Tanju Çolak’a 29 yıllığına kiralandı. Kesilen ağaçlık alana ise halı saha yapılacak. Vatandaşların toplanarak nöbet tuttuğu parktaki kavak ağaçları dün kesildi. Mahalle sakinleri, yarın da diğer ağaçların kesilebileceği bilgisini aktardı. 29 yıllığına kiralandığı belirtilen alanın, spor kompleksi olacağı da iddia ediliyor. Tepkiler üzerine Tuzla Belediyesi mahalleli ile bugün bir görüşme yapacak.

YEŞİL ALAN GÖRÜNÜYOR

Öte yandan bölge planında ilgili alan, yeşil alan olarak görülüyor. Mahalle sakinlerinin ilgili karara itiraz edeceği belirtilirken, yarın gerçekleşmesi beklenen olası bir ağaç kesimine karşı da direniş sergileyecekleri belirtiliyor. Tanju Çolak, 7 Haziran 2015’teki genel seçim için AKP’den milletvekili aday adayı olmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.