Efsane “Sarı Odalar” Gülçin Sazak ile yeniden bizlerle buluşuyor

Efsane “Sarı Odalar” Gülçin Sazak ile yeniden bizlerle buluşuyor

Ata Benli yazdı...

Sesini ve bugüne kadar çıkarttığı tüm işleri çok beğendiğim Gülçin Sazak yepyeni teklisi “Sarı Odalar” ile bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sezen Aksu’nun 2000 yılında çıkardığı “Sarı Odalar” albümüne ismini veren parça, değerli sanatçı Gülçin Sazak tarafından yerinden yorumlandı ve klibiyle bizlerle buluşmak üzere tüm dijital platformlara dağıtıldı. Düzenlemesi sektörün önde gelen isimlerinden efsane isimlerden Genco Arı’ya ait olan parçanın video klibinin yönetmen koltuğunda ise Teoman Topçu oturdu.

Bu “Sarı Odalar” Uzun Süre Listelerden Düşmeyecek!

Ülkemizin çok değerli isimlerinden olan Gülçin Sazak yepyeni teklisini parçayı ilk seslendirmiş olan duayen Sezen Aksu’ya dinletti ve kendisinden tam not aldığını belirtti. Durgunluk dönemine resmen girmiş olan Türk müzik sektörüne ilaç gibi gelecek isim, yeni projeleri ve titizlikle çalıştığı “Sarı Odalar” parçasını bizlerle buluşturacak olan sanatçı bu haberiyle hayranlarını daha da heyecanlandırdı.

Yepyeni parçasının tanıtımını yayınlayan isim aldığı tepkilerden ve olumlu geri dönüşlerden oldukça memnun olduğunu belirtti. Gülçin Sazak’ın “Sarı Odalar” adlı teklisinin tanıtım videosuna aşağıdan ulaşmanız mümkün.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.