Efsane Vakfın Foça'ya son hediyesi minikler için!

Efsane Vakfın Foça'ya son hediyesi minikler için!

Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Foça'nın ilk bağımsız anaokulunu tamamlamak için tüm olanaklarını seferber etti. 

2019 - 2020 eğitim yılının ikinci yarısına yetiştirilmesi planlanan okulun vaktinden önce bitirilmesi ve miniklerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için vakıf yöneticileri neredeyse inşaatla yatıp inşaatla kalkıyorlar. 

Foça İlçe Merkezindeki Atatürk Mahallesi sırtlarında 8 derslikli olarak yapılan Anaokulu inşaatı hızla ilerliyor. Toplantı salonu, yönetim ve öğretmen odalarıyla kompleks bir yapı olarak dizayn edilen okul Foçalı miniklerin sesleriyle çınlayacağı zamanlar için artık gün sayıyor. Foça Belediyesi'de çalışmalara lojistik destek sağlıyor.

Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi; İlk, orta, lise ve üniversite eğitimlerinin yıllardır sürdüğü çok sayıda eserden sonra bunların temel taşı olacak bir Anaokulu inşasına başlamanın kendilerini çok heyecanlandırdığını ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte mesailerinin neredeyse tamamını buraya yönlendirdiklerini söyledi. 

Ali Haydar Çelebi, "Reha – Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı evi Vakfı; bu topraklardan kazandıklarını yine bu topraklara ve yüce Türk Ulusu’nun geleceği için vakfetmiş, yaptığı kalıcı eserlerden bugüne kadar binlerce öğrenci, öğretmen ve toplumun her kesiminden vatandaşımız yararlanmış ve yararlanmaya devam etmektedir. Paylaşmak insanlığın onurudur vizyonunu benimseyen, aynı zamanda madden ve manen hizmet etmenin sınırsız çabası içinde olan vakfımız, hayırseverlerin ayni ve nakdi desteğiyle ile de 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı içinde Foça’da tek bağımsız anaokulu olacak olan “Reha Necla Midilli Anaokulu” inşaatı yapımını sürdürmektedir. Bağışçılarımıza, okulun yapımında destek veren kişi ve firmalara, kurum ve kuruluşlara, ayrı bir heyecanla inşaatın tamamlanması için çabalayan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.