Efsaneler Bayraklı'da buluşuyor

Efsaneler Bayraklı'da buluşuyor

Bayraklı Belediyesi ve Ege Masterlar Federasyonu tarafından perşembe günü Havuz Düğün Salonunda gerçekleştirilecek dayanışma etkinliğinde efsane futbol adamları Bayraklı'da buluşacak.

 7'den 70'e futbol projesi kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinliğe Yılmaz Vural'dan Sinan Engin'e, Okan Buruk'tan Güvenç Kurtar'a kadar bir çok ünlü antrenör, futbolcu ve hakem katılacak.
Bayraklı Belediyesi önemli bir spor etkinliğine daha ev sahipliği yapacak. Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Ege Masterlar Federasyonu dayanışma gecesi 8 Aralık Perşembe günü Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. 
ÜNLÜ İSİMLER BİR ARAYA GELİYOR
Etkinliğe futbol antrenörlerinden Yılmaz Vural, Ümit Kayıhan, Okan Buruk, Suat Kaya, Sinan Engin, Nevzat Güzelırmak, Güvenç Kurtar, Erhan Altın, Hüseyin Hamamcı, Levent Devrim, Adnan Özbağ, Nihat Umut, Engin Korukır, Cüneyt Memişoğlu, Fatih Uygun, Cüneyt Biçer, Soner, Tolungüç, Hüseyin Eroğlu, Ercan Ertemçöz, Fevzi Zemzem katılacak. Hakem ve gözlemcilerden, Erol Ersoy, Yunus Yıldırım, İsmet Arzuman, Reşat Çağan, Mustafa Çulcu, Tolga Özkalfa, Fatih Göçek, Mustafa Arslan ve Aykut Gümülü katılacak. Futbolculardan ise, Gökhan Ünal, Yunus Altun, Orhan Üstündağ, Serdar Samatyalı, İnanç  Gültekin, Altay Sporlu büyük ve küçük Ahmet, kaleci şanver, Beşiktaşlı küçük Metin, Mehmet Zengin ile Murat Alaçayır katılacak. Ayrıca belediye spor kulüpleri başkanları, spor camiasından birbirinden değerli isimler ile İzmir protokolü de dayanışma gecesinde hazır bulunacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.