Ege Alsancak Koleji "Kalbim Ege'de kaldı" dedi

Ege Alsancak Koleji "Kalbim Ege'de kaldı" dedi

Ege Alsancak Kolejinin öğrenci ve öğretmenleri okul aile birliğinin de desteğini alarak “Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftası” kapsamında “Kalbim Ege’de Kaldı” etkinliklerini gerçekleştirdi.

Ege Alsancak Kolejinin öğrenci ve öğretmenleri okul aile birliğinin de desteğini alarak “Yerli Malı Tutum ve Yatırım Haftası” kapsamında “Kalbim Ege’de Kaldı” etkinliklerini gerçekleştirdi. 13.12.2017 Çarşamba günü saat 13 ile 16 arasında okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz halk oyunlarıyla, şarkıları ve şiirleriyle çok renkli anlar yaşattılar.

11-049.jpg

Proje sorumluğunu ilkokul zümresinin üstlendiği programda konuşan Sınıf Öğretmeni Zehra SAVAŞ ve Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Doğan ÖZEN projenin amacının çocuklarımıza hem yardımlaşma ve dayanışma duygusunu aşılamak hem de çocuklarımızın doğamıza ve geleneklerimize sahip çıkmalarını sağlamak olduğunu söylediler. Ayrıca etkinlikten toplanan gelirle “Ege Alsancak Kolejinin Koruluğunun” oluşturulacağını belirttiler.

22-030.jpg

Öğrencilerimiz kermeste “Sandıktan Hayata..” projesiyle annelerinin çeyiz sandıklarından getirdikleri işlemeleri ve “Kalbim Ege’de Kaldı.” projesiyle de Ege Bölgesi’nin güzel lezzetlerini sergilediler. İlkinin gerçekleştirdiğimiz ancak geleneksel hale getirmeyi planladığımız etkinliğimizle çocuklarımızın doğamıza ve geleneklerimize sahip çıkmasını güçlendireceğimize inanıyoruz.

44-014.jpg

Velilerimizin, öğrencilerimizin ve çok sayıda İzmirli misafirimizin katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü ve renkli görüntülere sahne oldu. Stantlarda satılan hediyelik eşyaların ve yiyeceklerin büyük bir kısmı velilerimiz tarafından yapıldı. Özellikle sıcak sıcak servis edilen lokmalar misafirlerimizden yoğun ilgi gördü.

33-026.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.