Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan Emeklisine Vefa

Ege Bölgesi Sanayi Odası'ndan Emeklisine Vefa

Sadece para ile ilgili alanlarla anılmayan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) aynı zamanda düzenlediği etkinliklerle de anılıyor.

Ege Bölgesi Sanayi Odası, kuruluşundan bu yana sadece ekonomi alanında söz sahibi olmakla kalmıyor, sürdürdüğü sosyal aktiviteleriyle de göz dolduruyor. EBSO, Oda'da görev yapıp emekli olmuş çalışanları ile ilgili etkinliklerini geleneksel boyutta düzenli olarak devam ettiriyor. Türkiye'nin ilk ve tek bölge Odası olarak kurulan EBSO'dan emekli olan personel, Ege Bölgesi Sanayi Odası Çalışan ve Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EBSODER) adı altında örgütlenerek yine EBSO bünyesinde yeralıyor. Çalışanlarıyla, ikinci yaşamlarında da birlikteliğini sürdürmesi, EBSO'nun kurumsal kimliğine ayrı bir saygınlık kazandırıyor.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Çalışan ve Emeklileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EBSODER) üyeleri Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın ev sahipliğini yaptığı geleneksel bahar kaynaşma toplantısında bir araya geldiler. EBSO Sanayiciler Kulübü’ndeki buluşmada Oda’da halen çalışmaya devam eden personelle emekliler ve emekli olmadan ayrılmış EBSO’lular hem geçmişi ve bugünü konuştular hem de EBSODER’in yıllık olağan genel kurul toplantısını yaptılar. Bahar buluşması vesilesiyle ayrıca Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda görev yaparken veya emekli olduktan sonra vefat edenler de EBSODER tarafından lokma döktürülerek hayırla anıldılar.

Ege Bölgesi Sanayi Odası 3

Birlikte güçlüyüz

EBSODER’in Yıllık Olağan Genel Kurulu sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tekrar Yener Özdemir seçilirken, Başkan Yardımcılıklarına Özlem Balcı ve Zeliha Silleli Ünal, sayman üyeliğe Salih İrtürk getirildi. Gülşen Pehlivan, Sibel Kartelli ve Durmuş Kuyumcu da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Denetim Kurulu üyeleri ise Akın Metinoğlu, Hasan Tayman ve Serhan Büyükkaraca’dan oluştu.

EBSODER Başkanı Yener Özdemir, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın emeklisine verdiğini değere vurgu yaparak, “Birlikte kocaman bir aile olmamıza sağladıkları katkılar dolayısıyla EBSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ender Yorgancılar ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genel Sekreterimiz Mustafa Kalyoncu’ya teşekkür ediyoruz. Hem EBSO, hem çalışanları ve emeklileri ilkleri gerçekleştirerek örnek oluyor” dedi.

EBSO çalışan ve emeklilerini biraraya getiren sosyal aktiviteler gerçekleştiren, üyelerini mutlu ve acılı günlerinde yalnız bırakmayan EBSODER, ayrıca kaliteli sağlık hizmeti sunabilecek kuruluşlarla da anlaşma yapılması için çaba gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.