Ege Bölgesi'ndeki Erzurumlular'dan Anlamlı Destek

Ege Bölgesi'ndeki Erzurumlular'dan Anlamlı Destek

Ege Bölgesi'ndeki Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Güvenli Kan Temini Programı'na destek veriyor.

56 dernek ve 80 bin üyeyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Ege Bölgesi'ndeki Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu anlamlı bir işbirliğine imza atıyor. Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi'nden yapılan o açıklama:

1-007.png
 
Türk Kızılayı toplumumuzda kan verme bilincinin arttırılması ve kan ihtiyacının bilinçli, gönüllü ve düzenli bağışçılardan karşılanması amacıyla birçok kurum ve kuruluş ile işbirliği protokolleri yapmaktadır.
56 dernek ve 80 bin üyesi ile ülkemizin en büyük STK larından biri olan Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu ile Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi arasında; Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer OKUMUŞ ve Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay GÖK’ün katılımıyla işbirliği protokolü imzalanacaktır.
Ege Bölge Kan Merkezinde imzalanacak işbirliği protokolünün ardından, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu başkan ve yönetim kurulu üyelerine “Güvenli Kan Temini Programı” kapsamında yürüttüğümüz faaliyetlerimizin yerinde gözlenmesi amacıyla merkezimizde bilgilendirme yapılacaktır.
Topluma örnek olacak çalışmaları ve desteklerinden dolayı Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu’na kan kullanan tüm hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ederiz.

Protokol İmza
Tarih:12.11.2016 Cumartesi
Saat:14.30
Yer: Türk Kızılayı Ege BKM Müdürlüğü

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.