Ege Depremlerle Sallanıyor!

Ege Depremlerle Sallanıyor!

Ege'de son 24 saatte 20 deprem meydana geldi...

İzmir'de bu sabah saat saatlerinde 3,8, Balıkesir'in Sındırgı ve Manisa'nın Akhisar ilçelerinde ise son 24 saatte 20 deprem meydana geldi. Yaşanan depremlerde can ve mal kaybı yaşanmasa da halk huzursuz... Uzmanlarsa Türkiye'nin, özellikle de Ege'nin depremle yaşamayı öğrenmesi gerektiğini söylüyor.

Uzun zamandır Ege bölgesini sallayan depremler durmuyor. Bu sarsıntılarda can kaybı yaşanmaması sevindirici, ancak halk endişeli. 

Son depremler ise İzmir'in Menderes ile Balıkesir'in Sındırgı ve Manisa'nın Akhisar ilçelerinde meydana geldi... Balıkesir ve Manisa'da son 24 saatteki deprem sayısı 20'ye ulaştı.

Balıkesir ve Manisa'da ÖNCEKİ GÜN SABAH 05'de başlayan depremler 1.6 ve 3.8 arasındaki büyüklüklerde ölçüldü. İzmir'de yaşanan depremin büyüklüğü ise 3.8 olarak kaydedildi. Olası bir deprem için alınan önlemler ise yeterli değil. Uzmanlara göre Türkiye deprem gerçeği ile 17 Ağustos depremi nedeniyle tanıştı. Bilim insanlarının söylediklerine bakıldığında yapılacak en temel şey depremle ilgili bilinçlenmek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.