Ege Kadın Dernekleri Federasyonu Foça'da toplandı

Ege Kadın Dernekleri Federasyonu Foça'da toplandı

Ege Kadın Dernekleri Federasyonu Foça’da toplantı gerçekleştirdi.

Ege Belediye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı ve İzmir Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık’ın önerisi ve desteğiyle, geçmiş dönem Seyrek Belediye Başkanı ve Foça Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nurgül Uçar’ın koordinatörlüğünde kurulan Ege Kadın Dernekleri Federasyonu üyeleri, Foça’da toplantı gerçekleştirdi. Gelecek günlerde yapılacak etkinlikler ve çalışmalar için görüş alışverişinde bulunuldu.

0-(9)-079.jpg

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’de toplantıya katılarak; İzmir’deki Kadın Dernekleri Başkanları ve Temsilcileri, Ege Belediye Meclis Üyeleri Birliği Genel Başkanı ve İzmir Konfederasyonu Başkanı Yalçın Kocabıyık’la bir araya geldi. Başkan Fatih Gürbüz; ‘‘Kısa süre önce kuruluşuyla bizleri mutlu eden kadın dayanışmasına çok güzel bir örnek Ege Kadın Dernekleri Federasyonu’na, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kadının güçlenmesinden, toplumsal yaşamda ve siyasette daha etkin rol almasından yanayız.’’ dedi.

0-(10)-062.jpg

Ege Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı, federasyon üyeleri ve Başkan Yalçın Kocabıyık desteği için Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e teşekkür etti.

İzmir’deki sosyal sorumluluk projelerine katkılarıyla bilinen ‘Mikrop Hikmet’ lakabıyla sevilen Hikmet Durmuş’ta Ege Kadın Dernekleri Federasyonu toplantısında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.