“EGE-KOOP İLE  ETAP ETAP KAZANIN!”

“EGE-KOOP İLE ETAP ETAP KAZANIN!”

Kredi faiz oranlarının düştüğü ve yatırım kalemlerinin dengesiz değişkenlik gösterdiği bugünlerde konut, her zaman olduğu gibi en kalıcı ve avantajlı yatırım aracı olmayı sürdürüyor.

İzmir’de kooperatifçilik sektörünün yatırımcısına her koşulda kazandıran markası Ege-Koop, 32. Kuruluş yılında, 13.Onur projesi “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi” ile sunuyor. Zemin katının dahi denizle kucaklaştığı, çevresi ormanla kaplı projenin 1.etabında son daireler de sahiplerini buluyor. 
2 ay öncesinde proje kapsamında konut alanların, daha maketi bile yapılmadan projeden dolayı yüzde 15-20 kazançlı olduğunu belirten Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Ege-Koop’un projelerinden konut sahibi olanlar çok iyi bilmektedir ki her zaman kârlı bir yatırım yapmış olurlar. Bu avantaj Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projemiz, teknik çalışmaları tamamlanma aşamasındaki kentin yeni mücevheri. 2 ay içerisinde inşaatlarına başlamayı öngördüğümüz projeden ev alanlar ne kadar avantaj elde ettiklerini, başka projelerle mukayese ettiklerinde, kalite ve kazançları yönünden kısa sürede anlayacaklar” dedi.
Aslan, Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi’nde 1.etapta sınırlı sayıda konut kaldığını ve yatırımını konuttan yana yapmak isteyenlerin, ekonomik şartların belirsizliğinde sağlam yatırım rotası olarak Ege-Koop projelerini tercih etmesinin önemine vurgu yaptı.
2,5 YIL HEDEFİ 
Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, şöyle konuştu: “Ege-Koop, her biri ayrı bir hazine niteliğindeki projeleriyle, her zaman doğru yatırımın adresi oldu. Onur .projemizden konut sahibi olmak isteyenler acele karar vermeli. Ege-Koop’un geçmişi geleceğine kefildir. Konut kredi faizlerinin düşmeye devam ettiği ve önümüzdeki süreçte daha da düşeceği tahmin edilen bir dönemde, Ege-Koop’a özel avantajlar yatırımcıları bekliyor. Projedeki imalatlarımızı hızla sürdüreceğiz. Her zaman olduğu gibi, bu projemizi de 2-2,5 yılda tamamlayarak İzmir’in yeni gerdanlığına yeni Ege-Koop mücevherini kazandıracağız” 
Konut kalitesi, peyzaj düzenlemesi, altyapısı ve sosyal tesisleri ile proje sakinlerinin her türlü gereksinimine cevap verebilecek bir yaşam kenti kuracaklarını belirten Aslan, “Yurttaşlarımızın sağlık içerisinde hayatlarını sürdürebilecekleri; bu mücevher, Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri, geleceğe güvenle bakmak isteyenlerin en güvenli limanı” diye konuştu.

unnamed-063.jpg

DEPREMİ GÖZ ARDI ETMEYELİM 
Türkiye’de ve Ege Bölgesi’nde konut sağlamlıklarıyla ilgili haber ve tartışmalara konu olan depremlerle ilgili uzmanların fay hatlarındaki tehlikeye vurgu yaptığına dikkat çeken Aslan, şunları söyledi: “Ege-Koop 32 yıldır başlattığı ve tamamladığı projelerinde depremi hiçbir zaman göz ardı etmeden inşaatlardaki teknik denetime özellikle çok önem veriyor. Yeni konut sahibi olmak isteyenlerin, aldıkları evin mutfağının kalitesine, havuzun enine-boyuna değil; sahip oldukları binanın temelinin ne kadar sağlam olduğuna dikkat etmesi gerekiyor.”  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.