Ege Masterler Federasyonu, Zafer  Bayramı’nı futbol turnuvası ile kutlayacak!

Ege Masterler Federasyonu, Zafer  Bayramı’nı futbol turnuvası ile kutlayacak!

EMF 30 Ağustos Zaferi’nin 97.yıldönümü ve Zafer  Bayramı’nı  8 ayrı grupta 32 takımın katılacağı futbol turnuvası ile kutlayacak. 

30 Ağustos Zafer Kupası  2019’a EMF liglerinde ki +40 ve +50 yaş üstü oyuncuların yer aldığı takımlar katılacak. İzmir’den 9 Eylül, 1881 Ata , Narbel , Kaf Kaf, Tersane, EMF Başkanlar Karması, Bergama, Gaziemir, Altınırmak, KSK Alaybey, KSK Genç, Balçova Termal, KSK 1912 Çarşı, Ayyıldız, Dikili Kardeş, Dikili, Dikili 14 Eylül, Çandarlı Pitane, İzmirspor, Balçova, Bayraklı, Bornova, Ege Üniversitesi Sağlıkgücü, Şirinyer, Bostanlı, ve Seferihisar, Manisa’dan  Manisa 1965 ve Saruhanlı Masterler takımlarının +40, Aliağa Gücü, Bornova, Agamemnon ve Manisa Masterler’in +50 gruplarında mücadele edeceği turnuva (bugün)23 Ağustos 2019 Cuma günü yapılacak maçlarla başlayacak. Bahri Altıntabak, KSK Efsaneler, Yusuf Tırpancı, Aliağa Değirmendere, Balçova, Dikili Erdal İnönü, Bornova ve Buca Yenigün sahalarında oynanacak müsbakalarla sürecek turnuvanın finalleri 30 Ağustos 2019 Cuma günü yapılacak. Aynı gün saat 21.30’da KSK Efsaneler sahasında oynanacak EMF Başkanlar Karması – Bergama Masterler maçının ardından ödül töreni  icra edilecek.

emf-yonetim-kurulu.jpg

AİLELERLE BİRLİKTE BÜYÜK ZAFERİN COŞKUSUNU SAHALARDA YAŞAYALIM

Ege Masterler Federasyonu Başkanı Haldun Dokel; Büyük Zaferi  ve başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere zaferin kahramanlarını  anmak için sahada olacaklarını söyledi. Haldun Dokel; “ Yüce milletimizin büyük bayramını  İzmir’in değişik ilçeleri ve Manisa’dan toplam 32 takımımızın katılımıyla kutlayacağız. Cumhuriyet’in zeki , çevik ve ahlaklı bireyleri olarak şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anacağız. Tüm sporseverleri aileleri ile birlikte zaferin coşkusunu sahalarımızda yaşamaya davet ediyoruz. “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.