Ege Pazarı ‘Sadece Doğal Ürünler Dükkanı’ Bostanlı’da Açılıyor

Ege Pazarı ‘Sadece Doğal Ürünler Dükkanı’ Bostanlı’da Açılıyor

 2004 yılından bu yana Aydın’dan Türkiye’nin en doğal lezzetlerini dünyanın bir çok ülkesine ihraç eden Fama Gıda, 2018 yılında kurduğu yeni markası ‘Ege Pazarı Doğal Ürünler Dükkanı’nın 5. Şubesini İzmir Bostanlı’da açıyor.

Türkiye ve yurt dışı pazarında gıda sektöründe güvenilir ve lider firmalardan biri olmayı başaran Ege pazarı,  mevsime göre hazırlanan kuruyemiş, kuru meyve,  ev salçası, köy tarhanası, erişte, nar ekşisi, zeytinyağ, kuru incir gibi yöresel köy ürünlerini direk köylüden tüketici ile buluşturuyor. Evlere doğallığı ve tazeliği getirerek kaliteli bir yaşamın doğal beslenmeden geçtiğine inanan Ege Pazarı, %100 doğal ürünlerini tüketici ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.

AYDIN DIŞINDAKİ İLK ŞUBE BOSTANLI’YA

2018 yılında yapmış olduğu yatırımlar ile yurt dışına ihraç ettiği doğal ürünleri kendi markası ile Türk pazarına sunan Ege Pazarı, sahip olduğu doğal ürün kalitesi ve müşteri hizmeti ile Aydın’da kısa sürede 4 mağazaya ulaşmış. Perakende sektöründe doğal ürünlerini daha fazla kitleye ulaştırmak istediklerini söyleyen Ege Pazarı Kurucusu Ahmet Uçankale, İzmir Bostanlı’da gerçekleştirdiği yeni mağaza yatırımı ile Aydın dışındaki ilk şubesini Ekim sonu itibari ile hizmete sokuyor.

‘KARŞIYAKA’YI DOĞAL LEZZETLERLE TANIŞTIRACAĞIZ’

Kültürü, kalitesi ile kendine has bir yapıya sahip Karşıyaka halkına yakışan bir doğal ürünler mağazası olacaklarını belirten Ahmet Uçankale, ürün ve hizmet kalitesi ile çok kısa sürede sevilen bir marka olmak istediklerini belirtti. Aynı zamanda kendi kurye sistemi ile evlere doğal ürün servisi de sağlayarak Karşıyaka’yı doğal lezzetlerle tanıştıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.