Ege Perla’da Ahşap Oyuncak Atölyesi

Ege Perla’da Ahşap Oyuncak Atölyesi

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, yarı yıl tatilindeki çocuklar için Ahşap Oyuncak Atölyesi düzenliyor.

Ege Perla’nın yarı yıl tatiline özel düzenleyeceği Ahşap Oyuncak Atölyesi minik ustalarını bekliyor. 5-6 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek atölyede minik ziyaretçiler eğlenirken öğrenmenin tadını çıkartacaklar. Cumartesi ve Pazar günleri saat 13.00 ve 18.00 arasında 5 seans halinde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar ahşap oyuncak kitlerini seçerek, eğitmenler rehberliğinde kendi oyuncaklarını yapacaklar.

Ahşap Oyuncak Atölyesi çocukların koordinasyon yeteneklerini geliştirmesinde, yapısal çözümler üretmesinde katkı sağlarken, duygusal ve motor davranış süreçlerinde yeni beceriler kazanmasına aracılık edecek. Parça-bütün ve neden-sonuç ilişkisi kurma konularındaki en eğlenceli araçlardan birisi olan ahşabın kullanılacağı atölyede 12 yaş aralığındaki minikler, torna makinesinden renklendirmeye kadar birçok aşamadan geçirecekleri ahşap ile kendi oyuncaklarını yaratmanın mutluluğunu yaşayacaklar.

ekran-resmi-2022-02-02-11-05-53.png

Tamamen doğal malzemelerin kullanılacağı ve ücretsiz gerçekleşecek Ahşap Oyuncak Atölyesi sonunda katılımcılara oyuncakların yanı sıra sertifika da verilecek.

Ege Perla, katılımın sınırlı olduğu keyifli atölye çalışmasına tüm minikleri davet ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.