Ege Perla'da Anneler Günü buluşması

Ege Perla'da Anneler Günü buluşması

Ege Perla, Anneler Günü haftasına özel birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

MEHMET ÖZDOĞRU/ MEDYA EGE - 10-13 Mayıs, 12.00-18.00 saatleri arasında, çeşitli hediyelerin yer aldığı Anneler Günü Tasarım Pazarı giriş katta ziyaretçilerini bekliyor.

Çocuk Kulübü’nde saat 13.00’da düzenlenecek olan En Değerlimize Hediye çocuk atölyesinde minik ziyaretçiler grafon kağıtlarından annelerine sürpriz hediyeler yapacak. Saat 15.00’da yine Çocuk Kulübü’nde sukulent tasarımı anne-çocuk atölyesinde minikler anneleri ile birlikte keyifli vakit geçirecek.

anneler-gunu-semineri-01.jpg

Ziyaretçiler aynı gün, 13.00 ve 15.00 seanslarında, aile sistem dizimi atölyesi ile bir araya gelecek ve aile sistem dizimi, gen aktarımı gibi konular ile ilgili sohbet edecek.

Tüm anneler ve anne adaylarını bir araya getirecek olan günün bir diğer etkinliğinde beş uzman psikoloğun katılımıyla Gelişim Analiz Danışmanlık tarafından gerçekleştirilecek. 13 Mayıs tarihinde 12.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan anneler günü semineri, anneyle güvenli bağlanma, şefkatli ve dinleyen anne olabilmek, mükemmel annelik ve anneliğe merhaba konuları ele alınacak.

sukulent-tasarim-atolyesi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.