Ege Perla’dan bahar etkinlikleri

Ege Perla’dan bahar etkinlikleri

İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, 12-15 Mayıs tarihlerinde el yapımı birbirinden özgün ürünlerin yer alacağı tasarım pazarı ile baharı karşılıyor. Ayrıca 13 Mayıs Cuma günü ziyaretçiler, Bahara Merhaba müzik dinletisi ile keyifli vakit geçirecekler

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki, İzmir’in öncü karma projesi Ege Perla, 12-15 Mayıs tarihlerinde el yapımı birbirinden özgün ürünlerin yer alacağı tasarım pazarı ile baharı karşılıyor. Aksesuardan teraryuma, ev dekorasyon ürünlerinden punch dizayn objelere kadar birçok alternatifin yer alacağı tasarım pazarı 11.30-19.30 saatleri arasında Ege Perla giriş katta olacak.

Ege Perla ziyaretçileri, 13 Mayıs Cuma günü ise “Bahara Merhaba” müzik dinletisi ile keyifli vakit geçirecekler. Bahar ezgileriyle günün tadını çıkaracağınız ücretsiz dinleti 18.30-20.00 saatlerinde gerçekleşecek.

muzik-dinletisi-700x420px.jpg

Baharın gelişini renkli tasarımlar ve keyifli bir dinletiyle kutlamak isteyen herkesi mayıs ayında İzmir’in hoş vakit merkezi Ege Perla’ya bekliyoruz.

Etkinlik, kampanya ve markalarımızla ilgili detaylı bilgiye; yenilenen web sitemiz www.egeperla.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

tasarim-pazari-1920x1080px.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.