EGE ROCK FEST 2017

EGE ROCK FEST 2017

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür-Sanat Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesin de Ege Rock Topluluğu olarak aktif şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor.

Ege Üniversitesi Rock Topluluğu rock müziğe ilgi duyan insanları bir araya getirmeyi amaçlayan, öğrencilerin ders dışındaki zamanlarda kültürel, sosyal, toplumsal ve sanatsal etkinliklerle gelişmelerine öncülük eden aktif bir topluluktur. Konserler, workshoplar, sosyal sorumluluk projeleri, müzikal eğitimler, söyleşiler ve geziler düzenleyen/ortak olan topluluğumuz vizyonunu hep geliştirerek daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam etmektedir. Ege Üniversitesi Rock Topluluğu çalışmalarına başladığı ilk günden beri sayısız müzik etkinliği düzenleyerek Ege Bölgesinde saygınlığını arttırmıştır. Ege Rock Topluluğu 2012 yılından itibaren Türkiye’de ki en büyük Üniversite Rock Festivalini düzenlemekten gurur duyuyor. Her yıl üzerine koyarak çok daha büyük kitlelere hitap eden ve kalitesini arttıran Ege Rock Topluluğu geçen seneki düzenlediği ”EGE ROCK FEST 2016” da Pentagram – Kurtalan Ekspres – Umut Kuzey – Umut Kaya – Melis Danişmend gibi ülke genelinde tanınan sanatçılarla çalışmış ve muhteşem bir festival geçirerek ülke çapında bir imaj sahibi olmuştur.

 

          Bu yıl ki festivalde yine İzmir’in en prestijli mekânı olan Ooze Venue’de gerçekleştirilecektir. Tam 16 grubun sahne alacağı “Ege Rock Fest 2017”  2 gün devam edecek ve kapılarını yaklaşık 6000 kişiye açacaktır. Hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için sizleri de sponsor olarak aramızda görmek istiyoruz. 2017 Ege Rock Fest sponsorluk bilgileri ve Ege Rock Kulübü tanıtımı belge halinde mailde sunulmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.