Ege Rotary Kulübü Toplum Birliği'nden yılbaşı kermesi 

Ege Rotary Kulübü Toplum Birliği'nden yılbaşı kermesi 

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu’na bağlı Ege Rotary Kulübü toplum birliği olan Buca Burhan Özfatura Ortaokulu yararına yılbaşı kermesi gerçekleştirdi

Kulüp üyeleri Alsancak’ta açtıkları kermeste pek çoğu kendi yaptıkları el emeği ürünlerden oluşan hediyeliklerle gün boyu satış yaptı. 

foto-(7).jpg

Ege Rotary Kulübü Başkanı Betül Sezgin eğitim adına yapılan her türlü çalışmanın çok önemli olduğunu dile getirerek, “Rotary 2440. Bölge Başkanımız Fatih Akçiçek’in bu dönem başlattığı Rotary Okulda projesine biz de toplum birliği okulumuz olan Buca Burhan Özfatura Ortaokulumuzun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarla devam ediyoruz. Okulumuzda bu yıl öğrenci, öğretmen, veli bilgilendirme seminerleri yaptık. Çocuklarımıza kültür gezileri düzenledik, hep birlikte müzeleri gezdik. Şimdi de okulun lavabo ve tuvaletlerini yenileyeceğiz. Bir kısım destek verecek olan kuruluşlarımız var ancak bu yeterli değil. Biz de kermesler düzenleyerek ek kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Bir sonraki planımız okula bir kütüphane kazandırmak, bir de tasarım ve teknoloji sınıfı yapmak. Projelerimizi gerçekleştirmemizde destek olan herkese ve özverili çalışmalarıyla tüm kulüp arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.