Ege Sanayici ve İşinsanları Derneği, TBMM’nin yüzüncü yılını kutladı

 Ege Sanayici ve İşinsanları Derneği, TBMM’nin yüzüncü yılını kutladı

Ege Sanayici ve İşinsanları Derneği (ESİAD) TBMM’nin yüzüncü kuruluş yıldönümünün mutluluğu ve onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Ege Sanayici ve İşinsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Sivri, yaptığı açıklamada Türkiye’nin çağdaş uygarlık yolunun temellerini atan, milletin egemenliğini önceleyen dayanışma, iş birliği, ortak akılla hareketin ve kapsayıcılığın en önemli merkezi, milli mücadelenin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü kuruluş yıldönümü mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

Çocuklara bu mirası taşımanın bizlere düşen en önemli görev olduğunu vurgulayan Sivri, açıklamasında şunları söyledi: 

“Çağdaş değerler temelinde daha iyi eğitim alan çocuklarımız bağımsız ve güçlü Türkiye’nin teminatı olacaktır. Virüs salgını nedeniyle Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl coşkusunu, Atamızın dünya çocuklarına armağan ettiği, O’ndan bize kalan değerli miras “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı evlerimizden kutlayacağız. Bu zorlu salgın sürecini yerel ve ulusal tüm kurum ve kuruluşlarımızın değerli destekleri ve toplumsal dayanışma ile atlatacağımıza dair inancımız tamdır. 

Demokrasi kültürünün, ortak akıl, birlik beraberliğin ve toplumsal çoğulculuğun en üst düzey ifadesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını ulusal egemenlik adına verdikleri eşsiz mücadeleden dolayı saygı ve minnetle anıyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.