Ege Tenis Eğitim Vakfı yeni dönem başladı

Ege Tenis Eğitim Vakfı yeni dönem başladı

Ege Tenis Eğitim Vakfı'nda mevcut başkan Bahri Vreskala'dan görevi devralan yeni başkan Emre Sarıgedik, "Vizyonumuz bir tenis koleji kurmaktır." ifadelerini kullandı.

Kurulduğu tarihten itibaren çocukların ve gençlerin tenis sporuna kazandırılması için çalışmayı ilke edinen Ege Tenis Eğitim Vakfı'nda (ETEV) genel kurul heyecanı yaşandı. Bahri Vreskala önderliğindeki mevcut yönetim, görevi Emre Sarıgedik önderliğindeki ekibe teslim etti.

Küçük Kulüp'te düzenlenen genel kurulda ilk olarak divan heyeti seçildi. Divan Başkanlığı görevine Ziya Nazlı seçilirken, divan üyeliklerine de İlker Genç ve Sermet Yeşilpınar oybirliğiyle seçildi.

Divan Başkanı Ziya Nazlı yaptığı konuşmasında, "‘Biz elimizden gelen imkanları Ege Tenis Eğitim Vakfı için kullandık. Yeni neslin daha güzel imkanları olacaktır ve vakıf için güzel işler yapılacağına inanıyorum. Vakıf üyeleri maddi manevi zorluklar çekti ve bayrağı en güzel adrese teslim ettiler. Her zaman yanlarındayım." ifadelerini kullandı.

Faaliyet ve bütçe raporlarının okunup oylamaya sunulmasının ardından yeni yönetim kurulu için oylamaya geçildi. Emre Sarıgedik önderliğindeki ekip, oybirliğiyle göreve seçildi.

img-0658-1.jpg

Seçim sonrasında konuşmasını yapan Ege Tenis Eğitim Vakfı Başkanı Emre Sarıgedik, "Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği vizyon doğrultusunda gençlerimizi spora kazandırmak için elimizi taşın altına koymak adına göreve geliyoruz. Amacımız, bugüne kadar vakfımız için emek vermiş büyüklerimizden aldığımız bayrağı daha ileriye taşımaktır. Bu doğrultuda en büyük hedefimiz de kentimize bir tenis koleji kazandırmaktır. Çocuk yaşta tenise başlayıp, başarılı olan gençlerimiz ne yazık ki eğitim temposu içinde bu spordan uzaklaşıyor. Bunun önüne geçmek adına çocuklarımızın akademik başarı ve sportif başarıyı bir arada göğüsleyeceği kolej projemiz, gerçekleşmesi durumunda sadece kentimiz ve ülkemizde değil, dünya çapında da örnek teşkil edecektir." dedi.

Bayrağı devreden başkan Bahri Vreskala ve İbrahim Yüncü de yaptıkları konuşmalarda Sarıgedik ve arkadaşlarına başarı dileklerini sundu.

İşte Ege Tenis Eğitim Vakfı'nın yeni yönetimi:

Emre Sarıgedik, Ümit İlker Tangal, İlker Genç, Ümran Bağcı, Tahir Alp Tuğhan, Sadık Arda Yağcı, Kayhan Altınkapı

ETEV Denetim Kurulu ise şöyle:

İsmail Keskinoğlu, Burak Cılasun

Öte yandan vakfın asil ve yedek üyelerden oluşan onur kurulu da şu isimlerden oluşuyor:

Asil: İbrahim Yüncü, Ziya Nazlı, Bahri Vreskala, Ersan Odaman, Ayşen Nazlı, Sermet Yeşilpınar

Yedek: Hülya Karabacak, Sina Cem, Uygar Mesudiyeli, İrfan Altundaş, Mustafa Köstepen, Başar Başçı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.