EGE TOROS ÇALIŞANLARINI BULUŞTURAN GECE!

EGE TOROS ÇALIŞANLARINI BULUŞTURAN GECE!

İzmir’in sevilen iş adamlarından EGE-TOROS BORU Yönetim Kurulu Başkanı Suphi Toros ve Şirketin Genel Müdürü Cem Toros çalışanları için moral ve motivasyon gecesi düzenledi.

İzmir’in sevilen iş adamlarından EGE-TOROS BORU Yönetim Kurulu Başkanı  Suphi Toros ve Şirketin Genel Müdürü Cem Toros çalışanları için moral ve motivasyon gecesi düzenledi. Gaziemir  Extenso Hotel’de güzenlenen gece çalışanlar ve yöneticileri bir araya getirirken, geriye unutulmayacak güzel anlar bıraktı.
 
İşletmelerinde çalışan her bireyin aile efradı derecesinde önemli olduğunu ve onların emeklerinin maddi hiçbir şey ile ölçülmeyeceğini ifade eden Toros; ‘’ Bir birinden değerli çalışanlarımıza bir nebze de olsa iş stresinden uzaklaşmaları, bir biriyle güzel vakit geçirebilecekleri bir program düzenledik. Kuşkusuz her çalışanımızın moral motivasyonu, acısı ve mutluluğu bizlerin de sayılır. Onlar ne kadar huzurlu ve mutlu olurlarsa bizler de aile bireyleri olarak, ağabeyleri, kardeşleri olarak o kadar mutlu oluruz. Sosyal ve kültürel aktiviteler aynı zamanda çalışanlarımız için birbirlerini daha iyi tanıma ve kaynaşma vesilesi oluyor. Şirketlerin başarısı sürekliliği, elde ettiği karlılık, kalite ve verimlilik ile ölçülse de her bir çalışanınız aile bireyleriniz gibi sizler için değer arz etmiyorsa burada ciddi bir sıkıntı var demektir. Zira çalışanlarımız sadece işletmeleri ayakta tutanlar değil;  ailesine, memleketine, ülkesinin ekonomisine katkı sunan değerli aile bireylerimizdir.  Buradan hareketle belli periyotlarla çalışanlarımıza yönelik farklı programlar yapacak, iş hayatının yoğun stresli koşturmasından bir nebze de olsa uzaklaşmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Geceye renk katan bir birinden değerli çalışanlarımıza ve bizler için güzel bir ortam hazırlayan Gaziemir  Extenso Hotel Halkla İlişkiler Müdürü Esra Binbir Hanımefendiye teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

2-256.jpg3-212.jpg4-160.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.