Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı'nda Göz Kamaştırdı

Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı'nda Göz Kamaştırdı

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Vitrifiye, banyolarda modern ve ideal çözümler sunmayı hedefleyen ve sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarında modern bir atmosfer yakalamak isteyenlere 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda alternatifler sundu. Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Yapı fuarına katılımıyla ilgili görüşlerini belirten Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, “ Yapı Fuarı, firmaların kendilerini, yeni ürünlerini ve sundukları hizmetleri tanıtma fırsatı yakaladıkları, uzun yıllardır gerçekleşen, devamlı ve önemli bir organizasyon. Ege Vitrifiye olarak Türk yapı sektörü açısında önemli bir yere sahip olan, malzeme satıcıları ile profesyonelleri buluşturan Yapı Fuarı’na katılmaktan memnunuz. Genişlettiğimiz ürün portföyümüzden seçmiş olduğumuz orta ve üst segmente yönelik özel serilerimizi Yapı Fuarı’nda sergiledik. Fuar standımıza olan ilginin ve ziyaret sayısının geçen yıllara oranla daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum bizler için motive edici ve önemli bir nokta” dedi.

EGE VİTRİFİYE “SURA”

Ege Vitrifiye farkındalık yaratan tasarımı ile kuralları değiştiriyor.

Bakış açısına göre farklı algılar yaratan tasarımı, asma klozet ve mobilya uyumlu lavaboları ile Sura takım, banyonuzu alışıla gelmiş kuralların dışına çıkarıyor. Sura’nın doğallık ile farkındalığı bütünleştiren tasarımı ise banyolarınızdaki kuralları değiştiriyor.

EGE VİTRİFİYE “ARNA”

Doğallığı banyonuza taşıyor.

2 tip çanak lavabosu, asma klozeti ve duvara tam dayalı klozetten oluşan parçaların yanı sıra banyonuzdaki ihtiyaca yönelik farklı seçeneklere sahip Arna takımın doğal formu, banyonuzun atmosferini değiştiriyor. Gizli montaj özelliği sayesinde banyonuzda estetik bir görünüm yakalamanızı sağlayan Arna’nın kolay takılıp çıkarılabilen klozet kapağı ise hijyenik olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.