Egebeta, Çeşme Binasını Hizmete Açtı

Egebeta, Çeşme Binasını Hizmete Açtı

Egebeta Çeşme Hizmet Binası açılışında yeni bir yatırıma imza atmanın heyecanı yaşandı.

Otomatik bariyer, kapı ve panjur sektöründe 23 yılı geride bırakan Egebeta, yeni bir yatırıma imza atarak, hizmet kalitesini Çeşme'ye taşıdı.

Çeşme'de, Egebeta markalı tüm ürünlerin sergileneceği ve teknik servisin verileceği 200 metrekarelik hizmet binası düzenlenen kokteylle açıldı.

4f5e3b35-5639-421a-968d-d11e189cd0bf

150'ye yakın konuğun katıldığı açılışa, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu'nun yanı sıra; yapı sektörünün önde gelen temsilcileri de büyük ilgi gösterdi.

Açılışta konuşan Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, İzmir, Uşak, Balıkesir ve Muğla’da oluşturdukları bayiliklerin ardından, Egebeta kalitesini Çeşme'ye de taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Egebeta'nın kayıtlı 27 bin müşterisi olduğunu ve bu müşterilerin bin 700'ünün Çeşme'de bulunduğunu kaydeden Alişer, otomasyon sektöründe otomatik kapı, panjur, veranda, bariyer gibi sistemleri tek çatı altında sunduklarını dile getirdi.

www.egebetaburada.com adlı web sitesiyle de tüketicilere ulaştıklarını belirten Gafur Alişer, İzmir'deki bir saatte acil servis ve teknik servis hizmetini Çeşme'de de sunacaklarını hatırlattı.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelası alkışlar eşliğinde kesildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.