Ege’de  “Çanakkale Menüsü”

Ege’de  “Çanakkale Menüsü”

Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi’nden anlamlı etkinlik

*Tok, “ Bu manevi duyguları burada yaşatmak istedik. Öğrencilerin, o zorlu dönemde askerlerin yaşadığı durumu bir nebze olsun hissetmelerini amaçladık” dedi.


Begüm Ersen / Ece Şentürk Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 1 No’lu Yemekhane Önünde “Çanakkale Menüsü” dağıttı.


Ege Üniversitesi öğrenci konseyi ve gönüllü katılımcılarla birlikte düzenlenen etkinlikte Çanakkale türküleri eşliğinde savaş sırasında Türk askerinin bir günlük yemeği olan yağsız buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmek katılımcılara dağıtıldı.

Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Tok, Çanakkale Savaşı sırasında Türk askerinin yaşadığı zorlukları ifade ederek, “ Bu manevi duyguları burada da yaşatmak istedik. Öğrencilerin, o zorlu dönemde askerlerin yaşadığı durumu bir nebze olsun hissetmelerini amaçladık” diye konuştu.

Etkinliğe Ege Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mehmet Tok, Konsey Üyeleri, Ege Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Erdal Çil ve Kültür Sanat Hizmetleri Şube Müdürü Orhan Kozan katıldı. (BE –EŞ / YA)
Not: Fotoğraflar internetten geçildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.