Egeden Haberdar Olun

Egeden Haberdar Olun

İzmir hareketli ve her gün farklı olaylara ev sahipliği yapan bir şehirdir. Yürüyüşler, mitingler, konserler, duyurular ve daha nice olay her gün her an olabilmektedir.

Peki, İzmir’in gündemini nasıl takip ediyorsunuz? Gelişen olayları en doğru ve yansız şekilde nasıl öğrenebilirsiniz? Egede ve İzmir’de gelişen olayları anında öğrenmek için neler yapmalısınız? İşte bu devrede olaya ege medya girmektedir. Ege medyaya ege haberleri en yansız ve en hızlı şekilde karşınıza çıkar. Üstelik istediğiniz her yerden bu haberlere ulaşma imkânı ile.

    Günümüz her gün yeni olaylara gebe olan bir zaman dilimi içindedir. Her gün yeni duyurular, konserler, mitingler olmakta; yeni olaylar gelişmektedir. Tabi ki bu hızlı gelişen olaylara bir an önce ulaşmak da önemlidir. Üstelik kulaktan dolma bilgilerle değil, tarafsız ve doğru şekilde ulaşmak daha önemlidir. İşte Ege Medya sayesinde bulunduğunuz her yerde İzmir haberleri ile egede gelişen olaylara bakabilmek çok kolay bir hal aldı. Size gereken ise sadece internet etten Medya Ege’ye girip güncel haberleri okumak kalıyor. İster metroda, ister izban'da ya da esot'ta giderken bu haberlere içinde internet olan telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızla girebilir ve İzmir ve çevresinde ne olmuş ne bitmiş hemen öğrenebilirsiniz.

    Plan yapmak zahmetli bir iştir ve bu zahmet sonucunda hüsrana uğramak gerçekten hayal kırıcı olabilmektedir. Mesela denize girmek için sahile giderken yağmur yağabilir ve tüm hazırlıklarınız boşa gidebilir. Ya da sevdiğiniz bir grubun konserini konser bittikten çok sonra arkadaşlarınızdan, paylaştıkları fotoğraflardan öğrenmek gerçekten üzücü bir durumdur. İşte bu gibi durumlarla karşılaşmamak için yapmanız gereken şey gündemi kaybetmemenizdir. Bu sayede ne konser kaçırır ne de planlarınız boşa gider. Ya da önemli bir olayı arkadaşlarımızdan duyup “acaba ne oldu?” sorusuna maruz kalmayız.

    İşte bu ve bunun gibi nedenlerle gündemi takip etmek önemli bir hal oldu. Nerde ne zaman yürüyüş var? Miting var mı? Yarın yağmur yağacak mı? Ya da önemli bir duyuru var mı? Ve daha nice sorunuza cevaplar sadece bir tık uzağınızda olacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.