Egeli turizmcilerden, Karaçanta’ya veda yemeği

Egeli turizmcilerden, Karaçanta’ya veda yemeği

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) üyesi Egeli turizmciler emekli olarak görevinden ayrılacak olan Kültür ve Turizm İzmir İl Müdürü Murat Karaçanta’yı düzenledikleri yemekle uğurladı.

ETİK Yönetim Kurulu, Kültür ve ve Turizm Müdürü İzmir İl Müdürü Murat Karaçanta’nın emekli olması dolayısıyla İzmir Palas Otel’de yemekli bir veda gecesi düzenledi.

Teşekkür Plaketinin takdimi öncesi Murat Karaçanta’nın hayatı ve hizmetlerini anlatan görsel bir sunum izlendi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan yardımcısı, ETİK Başkanı Mehmet İşler birlik adına teşekkür plaketi takdim ederken, Murat Karaçanta’ya turizmcilere destekleri ve İzmir turizmine hizmetleri için teşekkür etti. Mehmet İşler “İzmir için çalışan, hepimizin neferi olan, bizler için büyük bir liderlik yapan, sayın Murat Karaçanta’nın bir hafta sonra görevi resmi olarak bitiyor. Biz müdürümüz olarak 24 saat, kendisini ne zaman arasak, telefonlarımıza çıkar, sorunlara çözüm üretirdi. Bizlerle gönül bağı kuran bu değerli insanI, bir güle güle yemeği, veda yemeği ile değil teşekkür yemeği ile ağırlamaktan büyük gurur duyduk. Kendisi turizm içinde devam edecek ve bunu zamanı geldiğinde kendisi açıklayacaktır. Bu şehre ve sektörümüze çok büyük değer verdi. Devlet prosedürünün yanında, özel sektör gibi büyük emekler verdi. ETİK ailesi olarak İzmir’e verdiği değer ve katkılar için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

ugurlama-yemegi-2.jpg

Kültür ve Turizm İzmir İl Müdürü Murat Karaçanta da İzmir için hep birlikte büyük hizmetler yaptıklarına vurgu yaparak duygusal bir konuşmaya imza attı.

Murat Karaçanta “1958 yılında Kars’ta doğdum. Azeri kökenliyim. 1979 yılında başladığım görevimi önümüzdeki Çarşamba günü 45 sene ve 65 yaş ile tamamlıyorum. 14 yıl Balıkesirde çalıştıktan sonra 2010 yılında İzmir’e geldim. 2016 yılından bu yana İl Müdürlüğü görevini yürütüyorum. Vekalet dönemi dahil canı gönülden, gece gündüz çalıştık ve semeresi bu. Bu 7 buçuk yıllık sürede büyük hizmetler yaptık. Türkiye’de örnek bir il müdürlüğü olarak gösterilir hale geldik. Gönüllere girdik. Bir gün bile izin kullanmadım. Her sene bir ay izinimi yaktım. Sonuçta alnımız ak, başımız dik emekli oluyoruz. Bundan daha büyük mutluluk olabilirmi? Sizlerle beraber yaptık herşeyi. Hiç bir kişiyi kurumu ayrıştırmadan, herkesi bağrımıza bastık. Tek parolamız vardı. Her şey İzmir için”. Hepinize minnettarım, teşekkür ederim, hakkınızı helal edin sağolun, var olun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.