Ege'nin iki yakası birleşti!

Ege'nin iki yakası birleşti!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi Klasik Türk Müziği Korosu, “Ege’nin İki Yakası” konserinde Sofia Papazoglou’yu ağırladı.

MMO İzmir Şubesi Klasik Türk Müziği korosu, “Ege’nin İki Yakası” konseri ile müzikseverlerle buluştu. Koro, MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonunda düzenlenen konserde Yunanistan’ın güçlü seslerinden Sofia Papazoglou’yu konuk sanatçı olarak ağırladı.

konser-mmo2.jpg

Konserin ilk bölümünde Şef Alper Demirel yönetimindeki koro, Türkiye ve Yunanistan’dan bestekârların çeşitli eserlerini seslendirirken, ikinci bölümde ise Sofia Papazoglou sahne aldı. Leylim Ley, Yedikule, Gülbahar gibi eserlerin de yer aldığı repertuarını seslendiren Papazoglou’ya, İzmirli müzisyen Evrim Ateşler de eşlik etti.

konser-mmo4.jpg

Konserde, Ordu kökenli bir aileden geldiğini ve İzmir’de sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Papazoglou, “Müziğimiz ve kültürümüz, politikacıların nefretine karşı en büyük silahımızdır” şeklinde konuştu. Papazoglou, Ateşler ve koro, konseri “İzmir’in Kavakları” şarkısı ile tamamlarken izleyicilerden büyük alkış aldılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.