Egepol Hastanesi, İngiltere İle Sağlık Turizmi Köprüsü Kurdu

Egepol Hastanesi, İngiltere İle Sağlık Turizmi Köprüsü Kurdu

Nihal Terzi, Galler, İngiltere, İskoçya, İrlanda ve Almanya'dan hasta transferi konusunda profesyonel çözümler sunduklarını; Egepol Hastanesi bünyesinde farklı branşlardaki ameliyatların başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Türkiye'nin sağlıkta güvenilir bir marka haline geldiğini ve Pandemi döneminde Özel İzmir Egepol Hastanesi'nin sağlık sistemindeki başarısını bütün dünyanın gördüğünü ifade eden Egepol Sağlık Grubu Kalite Sistemleri Direktörü Emine Poyraz, “Bütün bunlar sağlıkta ülkemizin güvenilirliğinin Avrupa’da ve tüm dünyada anlaşılmasına neden oldu. Sağlık Bakanlığı'nın teşviki ve kamunun desteği ile Sağlık turizmi yapmak üzere pek çok başarılı organizasyon kuruldu. Bu kuruluşlar dünya ölçeğinde başarılı sağlık kuruluşlarımızla birlikte çok önemli işler yapmaya başladı.

Biz de Egepol Hastaneler Grubu olarak ülkemiz için çok önemli olan sağlık turizminde kurumsal işbirlikleri oluşturarak tüm dünyaya hizmet veriyoruz. İçinde bulunduğumuz yıl, pandemi nedeniyle yaşanan tüm seyahat kısıtlamalarına ve engellere rağmen çoğunluğu İngiltere'den misafir ettiğimiz 500. Obezite Hastamıza hastanemizde hizmet etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

egepol-500-2.jpeg

Emine Poyraz, Egepol Hastaneler Grubu, The Health Store sağlık turizmi acentesi ve Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hüseyin Eken işbirliğiyle 10 ayda önemli bir sağlık köprüsü oluşturduklarını da sözlerine ekledi.

ozel-egepol-hastanesi.jpg

Sağlıkta Önemli Marka Olduk

The Health Store Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Terzi, Galler, İngiltere, İskoçya, İrlanda ve Almanya'dan hasta transferi konusunda profesyonel çözümler sunduklarını; Egepol Hastanesi bünyesinde farklı branşlardaki ameliyatların başarıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Nihal Terzi, “ 2021 yılının başından beri önemli sayıda hastayı Egepol Hastanesinde sağlıklarına kavuşturduk. Özellikle Obezite cerrahisi, burun ve göğüs estetiği, karın bölgesi estetiği, diş tedavisi, saç ekimi ve ortopedi gibi farklı branşlarda ülkemize hasta transferi sağlıyoruz. Ülkemiz tıp alanında önemli bir güç haline geldi. Gerek teknoloji, gerek hekim kalitesi gerekse de ameliyat maliyetleri açısından avantajlar sunuyoruz. Türkiye sağlık turizminde önemli bir marka oldu. Herkesin titiz ve özenli çalışmalarından ötürü başta Dr. Nuri Nasır olmak üzere tüm Egepol ailesine teşekkür ediyorum” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.