Egepol Hastanesi'nin ödül gururu

Egepol Hastanesi'nin ödül gururu

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri sonucu 95 ve üzeri puan alan hastanelere teşekkür belgesi verildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri sonucu 2017-2018 yılında İzmir’de kamu, özel, üniversite ve belediye hastaneleri arasında 95 ve üzeri puan alan hastaneler için ödül töreni gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çanakkale Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törende Özel Egepol Hastanesi adına Uzm. Dr. H. Murat Çelik , Kalite Direktörü Emine Poyraz ve Pınar Aydemir, ödülü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Bayrakçı'nın elinden aldı. Uzm. Dr H. Murat Çelik, Emine Poyraz ve Pınar Aydemir, teşekkür belgesini gururla aldıklarını ve takdir edilen bu başarının hastanedeki tüm personelin ilkeli çalışmalarının sonucu olduğunu da belirtti.

Kalite Yönetim Temsilcisi Emine Poyraz, 2009 yılından günümüze hasta ve çalışan güvenliği konusunda sağlam temellere oturtulmuş sağlık hizmeti sunumunda öncü kuruluş olan Egepol Hastanesi'nin kalitede taviz vermez tutumu ile çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürdüğünü ifade etti.

Çalışan ve hasta memnuniyetini ana hedef olarak belirlediklerini dile getiren Poyraz, sağlık hizmeti sunumunda yüksek kaliteye ulaşmanın ancak tüm hastanede personelinin birlikte çalışmasıyla mümkün olabileceğini söyledi.

Emine Poyraz, Ege Bölgesinde yüksek teknoloji, tıbbi deneyim ve kaliteyi sağlık hizmeti sunumunda birleştiren Egepol Hastanesi'nin geçmişte olduğu gibi gelecekte de hastalara şifa kaynağı ve sağlık güvencesi olarak çalışmalarına azimle devam edeceğini sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.