EGESEM'den İlk Tasarım Kursu

EGESEM'den İlk Tasarım Kursu

Eğitim, Doğa ve Sanat Derneği kurslarla tasarıma, kültüre yeni isimler kazandırmayı hedefliyor.

13 yaş ve üzeri sanata gönül vermiş herkesin katılabileceği EGESEM ve İEDS ‘nin birlikte düzenleyeceği kurslar karakalem, natürmort, perspektif, oran-orantı, kompozisyon bilgilerinden başlıyor. Bunun yanında Liselere ve üniversite tasarım bölümlerine girişte yapılan mülakatlar sırasında ekstra fayda sağlayacak olan sanat, sanat tarihi ve önemli sanat kişilikleri hakkında eğitimler de eğitim içeriğinde yer alıyor.  Bizzat İESD Başkanı Burcu Bostancıoğlu ve alanında profesyonel eğitimciler tarafından verilecek eğitimler haftada 2 gün ve üçer saat sürecek, öğrenciler toplamda 168 saatlik eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanacaklar. Sanat ile ilgilenen herkesin katılabileceği kurslar 12 kişilik sınıflarda İzmir Eğitim Doğa ve Sanat Derneği bünyesinde gerçekleştirilecek. 


Grafik Tasarım ve Endüstriyel Tasarım bölümlerini tercih edecek öğrenciler için eğitim içeriği zenginleştirilmiş mezun olan öğrenciler için ileri ki zamanlarda önem arz eden Portfolyo hazırlama konusu da eğitimlerin pratik bölümünde ekstra verilecek.

İzmir’de aranan tasarım eğitiminin tek seçeneği olan bu sertifika programına sadece 375 TL + KDV ücret karşılığında kayıt yaptırabiliyorlar. Kurs hakkında detaylı bilgi için İzmir Eğitim, Doğa ve Sanat Derneği’nin 0 538 3805993 nolu telefonundan ve EGESEM web sitesinden başvurularını yapabileceklerdir.

BURCU BOSTANCIOĞLU KİMDİR ?

2003 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Aynı fakültede Yüksek Lisans ( Master ) programını Resim A.B.D tamamladı. İzmir’de birçok devlet ve özel okulda görev yapan Burcu Bostancıoğlu, profesyonel olarak resim, tasarım, tiyatro dekoru çalışmaları yapmış, Avrupa Birliği Comenius ve Leonardo da Vinci programlarında projeler yazıp yönetmiştir. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Doktora programına devam etmekte olan BOSTANCIOĞLU, İzmir Eğitim Doğa ve Sanat Derneğinin kurucusu olup, dernek çatısı altında sanat eğitimi bölüm koordinatörlüğü ve grafik tasarım, güzel sanatlara hazırlık gruplarında sanat eğitimi vermektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.